Äidin mukaan lapset ovat myös alkaneet toteuttaa suunnitelmaansa.

Monilla vanhemmilla tulee eteen se hetki, kun pitäisi tehdä iso päätös: hankkiako lasten toivoma lemmikki vai ei. Emma Robinsonin perheessä on juuri tällainen tilanne, kun hänen 8-vuotias poikansa William ja 6-vuotias tytär Scarlett haluaisivat koiranpennun.

Nokkela William päätti vakuuttaa vanhempansa suostumaan koiranpennun hankkimiseen ja teki sitä varten kymmenen kohdan suunnitelman. Yhdessä Scarlettin kanssa he laativat paperille salaisen suunnitelman, mutta tekivät yhden virheen: he jättivät suunnitelman sellaiseen paikkaan, josta heidän äitinsä voi sen löytää.

Brittilehti Mirrorin mukaan Robinson löysi lastensa tekemän salaisen suunnitelman keittiön pöydältä ja huvittui suuresti lukemastaan. Hän jakoi siitä kuvan Facebookissa Williamin luvalla.

Discovered this strategic list of how my 8 year old plans to persuade us into a puppy. (The last addition is his more pragmatic younger sister.)

Julkaissut Emma Robinson: Motherhood for Slackers 13. toukokuuta 2018

Lasten salainen suunnitelma oli seuraavanlainen:

1. Tee kaikki kotityöt

2. Anna kehuja

3. Kerro satunnaisia faktoja

4. Laita esiin söpöjä kuvia koirista

5. Laita toive joululahjalistalle

6. Vaihda sisarukseen

7. Sano, että kuntoilet enemmän

8. Laita suloisia kuvia ympäri taloa

9. Kumpi on paremmin puhuttavissa ympäri?

10. Tee musiikkivideo

Scarlett lisäsi listan loppuun vielä yhden kohdan suunnitelmaan: ”Kysy, voimmekko saada koiran.”

”Ensin ajattelin, että se oli lista hänen syntymäpäivälahjatoiveistaan, koska hänen syntymäpäivänsä on kohta. Kun luin sitä läpi, minä nauroin ja nauroin”, äiti kertoi Mirrorille.

”He ovat heltymättömästi anelleet koiraa. Äitini hankki koiran kaksi vuotta sitten ja se alkoi silloin, mutta nyt he ovat todella alkaneet painostaa viimeisten kuuden kuukauden aikana”, äiti paljasti.

Äidin mukaan Williamia ei haitannut, että äiti julkaisee kuvan Facebookissa.

”Scarlett sen sijaan oli todella ärtynyt siitä, että olin nähnyt sen, koska sen oli tarkoitus olla salainen suunnitelma”, äiti sanoi.

Roberts on huomannut, että lapset ovat alkaneet jo toteuttaa suunnitelmansa, sillä he ovat antaneet paljon kehuja. Mirrorin mukaan ei kuitenkaan ole tiedossa, onnistuvatko lapset hulvattomalla suunnitelmallaan saamaan tahtonsa läpi, sillä perheen vanhemmat eivät ole vielä tehneet lopullista päätöstä koiranpennun suhteen.

Lapset ovat saaneet kuitenkin tukea suunnitelmalleen Facebookissa.

”Minusta hänen pitäisi saada koiranpentu näin hyvin ajatellun listan takia”, eräs kommentoi.

”Tämä on mahtava! Varmasti teidän täytyy nyt hankkia koiranpentu?”, toinen kirjoitti julkaisun kommenteissa.

”Todella loistavaa, miten voit vastustaa”, kolmas kysyi.

Lähde: Mirror