Laiskiainen pääsi tutustumaan akvaarion Meksikonlahteen keskittyvään näyttelyyn ja sen asukkeihin.

Keväällä monet turistikohteet ympäri maailman joutuivat sulkemaan ovensa koronapandemian takia. Poikkeuksellista tilannetta kuitenkin hyödynnettiin sulosella tavalla Texas State Aquarium -yleisöakvaariossa, kun Chico-laiskiainen pääsi tutustumiskierrokselle akvaarion Meksikonlahteen keskittyvässä näyttelyosiossa.

Laiskiaista kannettiin oksassa, josta roikkuessaan se katseli ympärilleen ja kohtasi akvaarion muita asukkeja. Chico esiteltiin muun muassa Liko- ja Schooner-delfiineille, jotka vaikuttivat suhtautuvan uuteen tuttavaansa uteliaina.

”Todella laiskiaismaiseen tapaan, Chico oli aika unelias, kun toimme sen vedenalaiseen katselutilaan tapaamaan delfiinejä, mutta se avasi silmänsä muutaman kerran tutkaillakseen delfiinejä”, akvaarion markkinointi- ja viestintäjohtaja Seamus McAfee kertoi kohtaamisesta Insiderille.

”Delfiinit sen sijaan vaikuttivat todella pitävän tapaamisesta”, hän lisäsi.

Chicon akvaariokierrokselta kuvattu video jopa näyttää, miten toinen delfiineistä vaikuttaa matkivan oksastaan roikkuvaa laiskiaista ja kääntyy itse samaan tapaan ympäri. Lisäksi videolla nähdään, miten Chico kohtaa muun muassa kaloja sekä hain.

Voit katsoa videon Chicon yksityiskierroksesta alta ja jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Chico ei ole ainoa eläin, joka on saanut tutustua yleisöakvaarioon omassa rauhassa. Aiemmin kerroimme, miten pingviinit pääsivät luokkaretkelle akvaarioon Chicagossa ja kissan- ja koiranpennut seikkailivat yleisöakvaariossa Atlantassa.

Lähde: Insider