Miehiin surumielinen Hello ei vaikuta samalla tavalla.

Adelen tuoreella Hello-hitillä on todettu erikoinen vaikutus naisiin. Sen lisäksi, että hitti toisi lohtua sydämensä särkeneille, on Hello saanut useat naiset haluamaan ottaa yhteyttä ex-kumppaniinsa.

Deittisivusto WhatsYourPricen teettämän kyselytutkimuksen mukaan 64 prosenttia naisista ovat halunneet olla exäänsä yhteydessä tehdäkseen sovinnon ja palatakseen takaisin yhteen. Hittibiisin vaikutus ei ole kuitenkaan yhtä vahva miehissä, sillä heistä vain 17 prosenttia tunsi Hellon kuunneltuaan halua olla yhtedessä ex-kumppaniin.

Kyselytutkimuksesta selvisi myös, että naiset ovat miehiä halukkaampia keskustelemaan, mikä suhteessa meni pieleen, kun taas suurin osa miehistä mieluusti menisi elämässä vain eteenpäin.

”Naisten tiedetään perustavan asioita tunteille ja exälle viestittämisestä saatu välitön mielihyvä voi tuntua täyttävältä siinä hetkessä”, WhatsYourPricen perustaja ja johtaja Brandon Wade sanoi.

”Vaikka Adelen hitti voi inspiroida miehiä, he eivät välttämättä halua aukoa vanhoja haavoja ottamalla yhteyttä entiseen kumppaniin”, hän jatkoi.

Kyselytutkimukseen osallistui 41 000 sinkkunaista ja -miestä.

Onko Hello tai jokin muu rakkauslaulu saanut sinut ottamaan yhteyttä ex-kumppaniin? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Daily Mail