Tai sitten naiset olivat vain miehiä rehellisempiä.

Pyykinpesuainemerkki Muvon teettämän kyselyn mukaan naisopiskelijat kääntävät miehiä useammin alushousunsa ympäri saadakseen lisää käyttöaikaa niille. Naisista 61 prosenttia kertoi kääntävänsä alushousut ylösalaisin, kun taas miehistä alushousujen kääntämisen tunnusti vain 45 prosenttia.

Metron mukaan kysely paljasti myös, että suurin osa (74 prosenttia) naisopiskelijoista kaivaa pyykkikorista jonkin vaatteen uudelleen käyttöön. Miesopiskelijoista moista harrastaa noin puolet, 55 prosenttia.

Pyykkäämistä vältellään mielellään, sillä 63 prosenttia naisista ja 64 prosenttia miehistä kertoi ostavansa uusia vaatteita sen sijaan, että pyykkäisi jo olemassa olevia vaatteitaan. Monet (82 prosenttia naisista, 79 prosenttia miehistä) myös suosivat nuuhkaisutestiä vaatteidensa käyttökelpoisuuden selvittämiseksi.

Kysely paljasti myös, että vain 21 prosenttia opiskelijoista pesee petivaatteet kerran kuussa ja 79 prosenttia kuljettaa edelleen vaatteensa kotiin pestäväksi. Kaiken kukkuraksi 55 prosenttia paljasti käyttävänsä kaikki vaatteensa ennen kuin ryhtyvät pyykkäyspuuhiin.

Kysely on tehty 1 005 yliopisto-opiskelijalle ympäri Iso-Britanniaa.

Lähde: Metro

Kommentit

Kommenttia