Kurkkaa paidan alle uutta huulipunaa ostaessa: Täydellinen huulipunan sävy vastaa nänniesi väriä

Itselle parhaiten sopiva huulipunasävy voi kurkistamalla vaatteiden alle.

Jos etsit sinulle täydellisesti sopivaa ja ihoasi kauniisti korostavaa huulipunaa, löytyy apu sopivimman sävyn löytämiseksi yllättävästä paikasta: nänneistäsi. Vinkki on peräisin Suomessakin esitetyn yhdysvaltalaisen Lääkärit-ohjelman jaksosta.

Lääkärit-ohjelman asiantuntijat paljastivat, että jokainen voi löytää itselleen täydellisesti sopivan huulipunan, kun valitsee huulipunasävyn, joka on sama kuin omien nännien väri. Tämä johtuu siitä, että luonto tietää parhaiten, mikä sävy sopii yhteen ihosi sävyn kanssa, kertoo vinkistä uutisoinut Cosmopolitan.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa käyttää omaa vartaloaan apuna täydellisen huulipunasävyn löytämiseksi. Lääkärit-ohjelman vinkistä myös uutisoinut Metro kertoo, että vaihtoehtoisesta teoriasta, jonka mukaan täydellinen huulipunan sävy löytyykin kurkistamalla alushousuihin.

Tämän teorian mukaan täydellisen huulipunan sävy on sama kuin pienten häpyhuulten väri, ja tällaisen huulipunasävyn käyttäminen voi saada sinut vaikuttamaan seksuaalisesti haluttavammalta. Metron mukaan vinkki on peräisin Sex Love Liberation -sivustolta.

Alta voit katsoa Lääkärit-ohjelmassa kuullusta vinkistä julkaistun lyhyen videoklipin.

Lähde: Cosmopolitan, Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.