Somessa suositun koiran reaktiovideosta on tullut nettihitti.

Ihmisen parhaalla ystävällä voi mennä toisinaan pasmat sekaisin mitä kummallisimmista asioista, mistä syntyy hulvattomia tilanteita. Tästä saatiin hyvä osoitus, kun Courtney Budzyn julkaisi videon Tucker-koiran ja hiusklipsin kohtaamisesta.

Hiusklipseissä ei pitäisi olla mitään ihmeellistä – ainakaan jos aikuisilta ihmisiltä kysytään – mutta Tucker tuntuu olevan toista mieltä. Hauskalla videolla vuoden ikäinen kultainennoutaja katselee klipsiä kummastellen, välillä säpsähtäen, ja yrittää toisinaan lähestyä klipsiä.

Videon koomisuutta lisäävät sen taustalle laitettu musiikki sekä tekstit, jotka kuvastavat koiran ajatuksia. Tuckerin tuntemukset vaikuttavat vaihtelevan puolustautumisesta uteliaisuuteen, hämmentymisestä turhautumiseen ja lopulta leikkisyyteen.

Video on julkaistu Tuckerille omistetuilla somekanavilla, kuten Instagramissa ja YouTubessa, missä sitä on katsottu yhteensä useita miljoonia kertoja. Video on saanut varsin ilahtuneen vastaanoton kommentoijien keskuudessa.

”Parannatte masennukseni tämän koiran kanssa”, yksi Tucker-fani kirjoitti Instagramissa.

”Rakastan sua Tucker! Kiitos kun aina piristät päivääni”, toinen kommentoi.

”Kansainvälinen terapiakoira. Rakastan katsoa sen reaktioita asioihin”, YouTubessa sen sijaan kommentoidaan.

”Tucker onnistuu saamaan minut aina nauramaan”, toinen sanaili kommenttiosiossa.

Voit katsoa alta lyhyemmän version Tuckerin ja hiusklipsin kohtaamisesta ja koko videon löydät artikkelin yltä. Voit seurata Tuckeria somessa sen YouTube-kanavan lisäksi niin Instagramissa, Faceboookissa, TikTokissa kuin Twitterissäkin.

Lähde: New York Post