Kultainennoutaja kohtaa uuden kissanpennun ensimmäisen kerran – katso suloinen video

Vaikka kissanpentu on pikkuinen, ei koira tohdi kovin lähestyä uutta asuinkumppaniaan.

Kun kotiin tulee uusi lemmikki aiemman/aiempien kaveriksi, saa usein jännityksellä seurata, miten lemmikit suhtautuvat toisiinsa ja miten tulokas otetaan vastaan. Bailey-koiran kotona oli tällaiset jännittävät hetket käsillä aiemmin tänä kesänä, kun kultaisennoutajan omistajat toivat kotiin Simon-nimisen kissanpennun.

YouTubessa This is Bailey -kanavalla on julkaistu suloinen video, kun Bailey ja Simon kohtaavat ensimmäisen kerran. Bailey ei vaikuta alkuun kovin innokkaalta tekemään lähempää tuttavuutta Simonin kanssa; se muun muassa mieluummin menee siliteltäväksi ja halittavaksi omistajansa syliin eikä meinaa katsoakaan kissanpentua päin.

Myöhemmillä videoilla selviää, että Bailey ja Simon ovat alkaneet tutustua kesän aikana paremmin ja ne ovat jopa nukkuneet lähekkäin. Alta voit katsoa videon kaverusten ensikohtaamisesta ja muita videoita löydät YouTubesta täältä sekä lisää materiaalia Baileysta ja sen elämästä sekä kaveruksista löydät niin Instagramista, Facebookista, Twitteristä kuin TikTokistakin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.