Astrologi laittoi horoskooppimerkit järjestykseen sen mukaan, kuinka voimakas heidän libidonsa on.

Seksihaluihin vaikuttavat monet tekijät aina parisuhteen hyvinvoinnin tilasta arjen kiireisiin, mutta myös horoskooppimerkillä voi olla vaikutusta. Popsugarin mukaan osalla horoskooppimerkkien edustajista seksivietti, libido, on voimakkaampi ja he todennäköisesti harrastavat enemmän seksiä kuin muiden merkkien edustajat, koska yksinkertaisesti haluavat sitä enemmän.

Kuinka voimakas sinun seksiviettisi sitten on ja miten se sijoittuu muiden horoskooppimerkkien joukossa? Se selviää alla olevasta listauksesta, jossa tähtimerkit on listattu voimakkaimman libidon omaavimmasta merkistä heikoimpaan.

Skorpioni

Skorpionit tunnetaan seksuaalisuudestaan ja heitä hallitsevakin heidän lisääntymiselimet. Ei siis ole ihme, että skorpionit ovat listalla ensimmäisenä.

”Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he päätyvät sänkyyn kenen tahansa kanssa”, listauksen tehnyt KnowTheZodiacin perustaja ja SexZodiacilla työskentelevä astrologi Dossé-Via Trenou-Wells kertoi Popsugarille.

”Skorpionit ovat usein todella valikoivia ja heillä on korkeat standardit, joten sinun täytyy olla yhteensopiva hänen seksuaaliselle ja emotionaaliselle intensiteetille, jotta olet hänen arvoinen”, hän jatkoi.

Oinas

Toiminnan planeetta Marsin hallitsemat oinaat ajattelevat usein seksiä. Trenou-Wellsin mukaan heidän libidonsa on melko korkea, koska on kyse toimintaan orientoituneesta, intohimoisesta tähtimerkistä.

”Seksi on yhtä luonnollista heille kuin hengittäminen ja seksi oinaan kanssa on usein unohtumaton, kuuma ja tulinen kokemus, joka saa kumppanin haluamaan lisää”, astrologi selitti.

Härkä

Tämä tähtimerkki rakastaa intohimoa ja halailua. Rakkauden planeetta Venuksen hallitsemille härille sensuaalinen rakastaminen ja romantiikka on kaikki kaikessa.

”Heidän seksiviettinsä käy läpi äärimmäisyyksiä – joko he kestävät läpi yön tai haluavat vain halailla ja lusikoida koko illan”, Trenou-Wells sanoi.

Kalat

Kalat on unelmoijien merkki ja he rakastavat romanttisia, kuluttavia seksuaalisia ja romanttisia kokemuksia, jotka auttavat heitä pakenemaan todellisuudesta hetkeksi.

”Jos hän kokee sydämensä olevan turvassa kanssasi, hän yhdistää kehonsa kanssasi ja teillä on orgasminen kokemus”, astrologi selitti.

Kalojen seksivietti voi jopa yllättää, koska he vaikuttavat päältäpäin niin viattomilta, mutta tidellisuudessa he ovat petoja sängyssä.

Leijona

Tulinen leijona rakastaa sitä, kun on huomion keskipiste – etenkin makuuhuoneessa.

”Jos he ovat kumppanin kanssa, kuka tietää, miten hurmata ja vietellä heidät, heidän libidonsa kohoaa katosta läpi”, Trenou-Wells selitti.

Leijona tietää myös miten nostaa kumppaninsa egoa ja pitää hänenkin seksivietin korkealla, koska rakastaa elvistelyä.

Rapu

Seksi on luontevaa ravuille, mutta luottamus tulee hitaasti. Trenou-Wellsin mukaan jos olet niin onnekas, että rapu luottaa sinuun, pääset näkemään kuinka halukas rapu voi olla ja kuinka voimakas libido hänellä on.

Mitä intiimimmin ravut ovat kytköksissä kumppaniinsa, sitä voimakkaampi seksivietti heillä on ja sitä keskittyneempiä he ovat kumppaninsa mielihyvään.

Kauris

Saturnuksen hallitsemat kauriit omaavat maineen aina niin vakavasta ja työlleen omistautuneesta ihmisestä, mutta sama into löytää tiensä myös makuuhuoneen puolelle.

”Heidän legendaarinen itsepintaisuus ja sitkeys on seksuaalisesti palkitsevaa, koska heidän stamina pysyy yllä pidempään kuin suurella osalla muista merkeistä”, Trenou-Wells kertoi.

Jousimies

Jousimiehet ovat tulisia ja flirttailevia, usein myös valmiita tekemään aloitteen seksuaaliseen kokemukseen vain huvin vuoksi. Näin olleen Trenou-Wellsin mukaan heillä on korkea libido, mutta koska he kyllästyvät helposti, ei se ole aina kestävää. Tätä vastaan voi toimia yrittämällä pitää seksin kiinnostavana ja kokeilla säännöllisesti uusia leluja, kikkoja ja asentoja.

Kaksoset

Kommunikaation planeetta Merkuriuksen hallitsema kaksoset on usein verbaalisesti kommunikoiva seksiä harrastaessaan, joten he kyllä kertovat kumppanilleen, kun ovat kiihottuneita ja kun he kaipaavat omaa tilaa.

”Heidän seksiviettinsä voi olla kuumaa ja kylmää toisinaan, mutta kun he ovat sillä tuulella, he ovat pysäyttämätön luonnonvoima”, Trenou-Wells selitti.

Neitsyt

Neitsyet ovat erittäin seksuaalisia olentoja, mutta usein ovat kiinni omassa mielessään, miettin omia tehtävälistojaan. Trenou-Wellsin mukaan tämän takia heillä on vaikea olla täysin läsnä kumppaninsa kanssa jatkuvalla tavalla.

”Joskus he laittavat seksin taka-alalle, mikä saa heidät turhautumaan seksuaalisesti”, astrologi lisäsi.

Kun seksi pääsee etusijalle, tulee silloin neitsyen villi puoli esiin.

Vaaka

Vaa’at ovat enemmän toivottomia romantikkoja kuin seksihulluja.

”Vaaka on loistava sängyssä, mutta he suosivat tasapainon tuntemista äärimmäisten tunteiden sijaan, joten heidän seksiviettinsä on enemmän tasapainossa kuin muilla tähtimerkeillä”, Trenou-Wells kertoi.

Seksistä ei koskaan ole täysin puutetta, mutta aina se ei ole täyttä intohimoa ja kipinöiden sinkoilua.

Vesimies

Vesimiehet ovat usein niin omissa maailmoissaan, että eivät aina laita seksiä etusihalle, minkä takia he ovat listan häntäpäässä, jos mielessä on paljon muuta.

”He rakastelevat mielellään ensin, joten vaikka heillä on vahva libido, ei se ole aina heille pääasia parisuhteessa”, Trenou-Wells selitti.

Intellektuelli väittely sen sijaan viehättää heitä, joten sitä voi käyttää mahdollisesti esileikkinä.

Lähde: Popsugar