Kuinka olla naisellinen joulunaikaan – 7 mainoskuviin pohjautuvaa vinkkiä

Jos mainoskuvia alkaisi toteuttaa käytännössä, olisi lopputulos jotain näiden vinkkien mukaista.

Monet ihailevat mainoskuvissa olevia malleja vaatteineen ja tyyleineen. Niiden toteuttaminen on kuitenkin käytännössä aivan eri juttu kuin mainoksissa.

I Miss You When I Blink -sivusto listasikin vinkkejä, miten olla naisellinen joulunaikaan, käyttäen inspiraationa mainoskuvia.

1. Pysyttele mukavissa vaatteisa, lapsi asusteena

Jos pelaat korttisi oikein, parrakas poikaystäväsi/isäsi/professorisi antaa sinulle kivan lahjan.

2. Esitele monipuolisuuttasi

Näytä kaikki ulottuvuutesi kerralla. Kun suunnittelet asua, ajattele esimerkiksi näin: ”Olen perijätär ja italialainen professori näissä trooppisissa luksushautajaisissa.” Hae siitä inspiraatiota.

3. Edusta naisellisuutta kovassa, karussa maskuliinisessa maailmassa

Kaikki ympärillä on vain betonia, rautaa ja lasia. Teräviä asioita, karua ja kovaa. Sinä olet kuitenkin toista maata. Olet pehmeä, vaaleanpunainen kukka pehmeässä valossa tuomassa kevättä talveen. Olet superraikas karkkipöksyinen sokerikukinto.

4. Jos olet todella kuuma pakkaus, et palellu

Olet ulkona pakkasessa. Kenties jop lumisateessa  – kuin jutun kuvituksessa. Sinua ei kuitenkaan palele. Mitä ikinä teetkin, älä kuitenkaan laitta takkia yllesi ja peitä upeaa juhla-asuasi. Lämmitä itseäsi ajatellen, että asusi yksityiskohdat pystyvät pitämään sinut lämpimänä. Pidä mielessä tuli ja tulivuoret.

5. Jos välttämättä haluat olla vakava, ole sitä 100-prosenttisesti

Kyllästyttääkö kevytmielisyys? Aina on vaihtoehtona olla vakava, mutta se pitää toteuttaa kunnolla. Vedä hiukset taakse ja jätä meikki pois. Pukedu mustaan pukuun ja ota valkoinen laukku asusteeksi. Ei värejä, ei koruja eikä todellakaan hymyilyä. Ilmeesi pitäisi viestiä, että olet vakava kuin sydänkohtaus.

6. Tee jokin urheilujuttu, se on hassua

Yläosattomat, virnuilevat käsilaukuin nyrkkeilevät naiset poikamaisella hiustyylillä tekevät vaikutukset. Teetkö sinä vaikutuksen tyylilläsi? Ole rohkea. Hanki lyhyt tukka ja tee jotain urheilullista samalla, kun käytät käsilaukkuasi rintaliiveinä. Tämä on hullua ja niin olet sinäkin.

7. Unohda järjen ääni

Jalassa lämpimät, yli polvien ulottuvat mokkasaappaat ja yllä suuri poolokauluksinen kasmirvillasta tehty paita. Mutta ei housuja. Ei missään nimessä housuja. Tämä tyyli on yhtä suloinen kuin se on mahdoton toteuttaa. Ja kukapa ei haluaisi tätä mahdotonta unelmaa? Maailma, jossa voit laittaa jalkaan pitkät saappaat ja ison pörröisen paidan päälle juuri minkään hädin tuskin peittäen takamustasi on maailma, missä käytännöllisyydellä ei ole väliä ja eikä rajoja ole. Kun jätät säännöt huomiotta, saat mitä haluat.

Katso vinkkejä inspiroineet mainoskuvat täältä.

Lähde: I Miss You When I Blink


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.