Illanistujaisia viettäessä voit yllättää vieraasi tällä drinkillä.

Kuvittele saapuvasi ystäväsi luo viettämään hauskaa iltaa tarkoituksena nauttia muutamia drinkkejä, mutta pöydällä odottaakin tarjoiltavaksi hattaraa cocktaillasissa limetin kera. Ensimmäisenä ei tulisi mieleen, että se on tarkoitus juoda, mutta näin kuitenkin on.

Mansikkainen hattaracocktail on kuin taikajuoma, sillä se muuttaa muotoaan silmiesi edessä. Kun lasissa olevan hattaran päälle kaadetaan drinkkisekoitus, hattara sulaa juoman joukkoon ja paljastaa sisuksistaan esiin mansikan juoman koristeeksi limetin lisäksi.

Juomaa varten tarvitset:

Cocktaillasit

Muutaman mansikan

Hattaraa

Kaksi limettiä

Noin desi (0,8 dl) vodkaa

1,5 desiä roseeviiniä

1,5 desiä samppanjaa (tai kuohuviiniä)

Näin valmistat tämän taikajuoman:

– Leikkaa mansikoihin viisi viiltoa pituussuunnassa, anna kannan olla paikoillaan ja levitä viipaleet levälleen.

– Tee hattarasta palloja sekä niihin viilto keskelle ja työnnä levitetty mansikka hattaran sisään ja sulje viilto.

– Leikkaa limetti puoliksi, pilko toinen puolikas viipaleiksi ja säästä toinen puolikas myöhemmäksi. Tee jokaiseen viipaleeseen viilto, jotta ne voidaan asettaa lasien reunalle koristeeksi.

– Valmista itse drinkkisekoitus suuressa kannussa sekoittamalla yhteen vodka ja roseeviini. Purista sitten jäljellä olevasta limetin puolikkaasta mehu sekoitukseen ja lisää sitten samppanja.

– Aseta hattarapallot laseihin ja kaada juomasekoitus sen ympärille pyörivällä liikkeellä.

– Anna vieraidesi ihastella, kuinka hattara sulaa ja paljastaa mansikan sisältään ja sen jälkeen on aika nauttia tästä kesäisestä juomasta.

Voit katsoa jutun yltä videon, jolla taikajuoma valmistetaan.

Lähde: BuzzFeed