Yli puolet miehistä suosii tätä paikkaa esimerkiksi kymppikerhoon liittymisen sijaan.

Jokaisesta kodista löytyvä tila on eniten miesten suosiossa seksin harrastamisen suhteen. Toisin kuin voisi kuitenkin olettaa, ei makuuhuone tai keittiö ole oikea vastaus.

Women’s Healthin mukaan suurin osa miehistä nimittäin pitää seksin harrastamisesta samalla, kun peseytyy. Trojanin teettämän kyselytutkimuksen mukaan kolme neljästä miehestä (73%) haluaa harrastaa seksiä suihkussa.

Vaikka keittiö voi kuulostaa kuumalta paikalta seksin harrastamiseen, mielsi yli puolet kyselyyn vastanneista sen vähemmän seksikkääksi paikaksi kuin suihkun. Tämän lisäksi 62 prosenttia kertoi, että mieluummin harrastaisi seksiä suihkussa kuin pääsisi niin sanottuun kymppikerhoon, eli harrastaisi seksiä lentokoneessa lennon aikana.

Women’s Healthin mukaan suihkuseksin suosio on ymmärrettävää; joudut käymään suihkussa joka tapauksessa, joten miksipä siitä ei tekisi hauskempaa. Seksiä suihkussa harrastaneet ovat ainakin todenneet sen mukavaksi puuhaksi, sillä 81 prosentia sitä kokeilleista haluaisi harrastaa seksiä suihkussa uudelleen.

Kyselytutkimuksessa selvitettiin myös, mikä on suosituin vuodenaika suihkussa puuhastelulle. Suosituimmaksi osoittautui kesä, joka oli 56 prosentin mielestä paras aika vuodesta nauttia kumppanistaan märässä ympäristössä.

Lähde: Women’s Health