Kolmannes naisista luopuisi suklaasta ja seksistä kuukaudeksi toipuakseen flunssasta

Jos flunssa menisi paremmin ohi mukavista ja nautinnollisista asioista luopumalla joksin aikaa, moni suostuisi siihen heti.

Tutkimuksen mukaan kolmannes naisista sanoisi ”Kiitos, mutta ei kiitos” seksille ja suklaalle kuukaudeksi, jos se auttaisi pääsemään eroon flunssasta ja 16 prosenttia luopuisi samasta syystä vuodeksi shoppailusta.

Tukkoisen nenän avaamiseen tuotteita valmistavan Olbasin teettämän kyselytutkimuksen mukaan miehistä sen sijaan vain 16 prosenttia suostuisi luopumaan seksistä flunssaa häätääkseen.

Mirrorin mukaan kyselystä ilmeni myös, että naiset ovat myös halukkaampia välttymään sairastumiselta ja edistävät terveenä pysymistä enemmän. 38 prosenttia naisista sanoi, ettei suostuisi suutelemaan kumppaniaan, jos hänellä olisi flunssa.

Yksi viidestä naisesta myönsi Mirrorin mukaan pidättävänsä hengitystään, jos joku lähettyvillä oleva yskii. Tämän lisäksi viisi prosenttia tunnusti tekevänsä töitä kotoa käsin välttääkseen pöpöjä.

Naisilla on kyselytutkimuksen mukaan myös järkevämmät tavat nopeuttaa flunssasta toipumista, kuten syömällä terveellisesti, ottamalla vitamiineja ja pitämällä itsensä lämpimänä.

Mirrorin mukaan miehet taas koettavat häätää flunssan eri tavoin ja 16 prosenttia kertoi koettavansa päästä flunssapöpöistä eroon juomalla alkoholia. Tähän taktiikkaan turvautui naisista kuusi prosenttia.

Kysely selvitti myös, kenen syyksi oma sairastuminen yleensä pistetään. Kyselyyn vastanneista 2 000 aikuisesta puolet osoittivat syyttävällä sormella työkavereitaan ja sanoivat työkavereiden olevan suurin syypää flunssan leviämiseen.

Lähde: Mirror


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.