Koiraihmisten unelmamatkakohde? Trooppisella saarella saa leikkiä koiranpentujen kanssa koko päivän

Koiranpennut on pelastettu saaren kaduilta ja ne ovat myös adoptoitavissa.

Moni kaipaa lomamatkoilta etelän lämpöön kauniita uimarantoja sekä hauskaa että rentouttavaa puuhaa. Turks- ja Caicossaariin kuuluvalla Providencialesin saarella hauskan ja rentouttavan puuhan voi hoitaa leikkimällä koiranpentujen kanssa.

Metro kertoo, että saarella toimiva koirien pelastusjärjestö Potcake Place on mahdollistanut saarelle matkustavien ja koiranpentujen ajan viettämisen yhdessä rannalla.

Potcake Placessa vierailevat saavat valita pentujen joukosta yhden sekä saavat mukaansa tarpeita, kuten ruokaa ja muuta olennaista koiranpennusta huolehtimiseen tarvittavaa päivän ajaksi. Tarkoituksena on, että matkailijat auttavat tekemään pennuista sosiaalisempia.

Metron mukaan koiranpennuille on jo hyvästä se, että matkailijat viettävät niiden kanssa aikaa ja hellivät niitä, mutta jos pentu varastaa sydämen kokonaan, voi sen adoptoida itselleen.

Potcake Place pelastaa koiranpentuja saaren kaduilta ja huolehtii niistä vapaaehtoisten voimin. Metron mukaan järjestö on toiminut näin saarella vuodesta 2005 lähtien.

Järjestön hoidettavana on yleensä 50-70 koiranpentua kerrallaan ja jokainen niistä on adoptoitavissa. Järjestö tarjoaa pennuille kodin ja keräämiensä varojen avulla pennuille hankitaan niin ruokaa, leluja, tarvikkeita kuin herkkujakin.

Potcake Placen toimintaan voit tutustua lisää heidän kotisivuillaan, missä myös järjestön toimintaan voi tehdä lahjoituksia. Järjestöä ja suloisia koiranpentuja voi seurata myös sosiaalisessa mediassa niin Instagramissa kuin Facebookissakin.

Esimerkiksi näin suloisista pennuista Potcake Place huolehtii:

View this post on Instagram

#ernie #potcake #potcakeplace #rescued #adoptme #playboybunny8

A post shared by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

Osa pennuista pääsee myös sijaiskoteihin eikä maisemat ole yhtään hassummat

Tässä taas pari esimerkkiä siitä, miltä saarella muuten näyttää

http://instagram.com/p/BEgyXC3zFWD/

http://instagram.com/p/BEmwiX0LV9E/

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.