Koiranpennut on pelastettu saaren kaduilta ja ne ovat myös adoptoitavissa.

Moni kaipaa lomamatkoilta etelän lämpöön kauniita uimarantoja sekä hauskaa että rentouttavaa puuhaa. Turks- ja Caicossaariin kuuluvalla Providencialesin saarella hauskan ja rentouttavan puuhan voi hoitaa leikkimällä koiranpentujen kanssa.

Metro kertoo, että saarella toimiva koirien pelastusjärjestö Potcake Place on mahdollistanut saarelle matkustavien ja koiranpentujen ajan viettämisen yhdessä rannalla.

Potcake Placessa vierailevat saavat valita pentujen joukosta yhden sekä saavat mukaansa tarpeita, kuten ruokaa ja muuta olennaista koiranpennusta huolehtimiseen tarvittavaa päivän ajaksi. Tarkoituksena on, että matkailijat auttavat tekemään pennuista sosiaalisempia.

Metron mukaan koiranpennuille on jo hyvästä se, että matkailijat viettävät niiden kanssa aikaa ja hellivät niitä, mutta jos pentu varastaa sydämen kokonaan, voi sen adoptoida itselleen.

Potcake Place pelastaa koiranpentuja saaren kaduilta ja huolehtii niistä vapaaehtoisten voimin. Metron mukaan järjestö on toiminut näin saarella vuodesta 2005 lähtien.

Järjestön hoidettavana on yleensä 50-70 koiranpentua kerrallaan ja jokainen niistä on adoptoitavissa. Järjestö tarjoaa pennuille kodin ja keräämiensä varojen avulla pennuille hankitaan niin ruokaa, leluja, tarvikkeita kuin herkkujakin.

Potcake Placen toimintaan voit tutustua lisää heidän kotisivuillaan, missä myös järjestön toimintaan voi tehdä lahjoituksia. Järjestöä ja suloisia koiranpentuja voi seurata myös sosiaalisessa mediassa niin Instagramissa kuin Facebookissakin.

Esimerkiksi näin suloisista pennuista Potcake Place huolehtii:

#lilly "how beautiful am I?" #ossie3 #potcake #potcakeplace #rescued #turksandcaicos

A photo posted by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

rescued off of the streets of #providenciales #potcake #potcakerescue #potcakepuppy #potcakeplace #belinda5 #safe #peoplecare #grateful

A photo posted by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

#ernie #potcake #potcakeplace #rescued #adoptme #playboybunny8

A photo posted by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

Osa pennuista pääsee myös sijaiskoteihin eikä maisemat ole yhtään hassummat

Tässä taas pari esimerkkiä siitä, miltä saarella muuten näyttää

I'm not big on holidays, but Earth Day is one I can get behind! There is so much beauty to protect. There are lots of ways I could be greener (like not traveling, or driving cars), but I try to integrate earth friendliness into my daily routine as much as possible to reduce my environmental impact. I love my reusable bags. I bring them everywhere and make my purse pull double duty if I forget. Last earth day I gave up disposable coffee pods to eliminate my contribution to the k cup landfills. I eat plant-based meals in part because mass animal agriculture is playing a huge role in climate change. And I choose natural, organic everything as often as possible because Mama Earth likes that shit. And if mama ain't happy, ain't nobody happy. I'm still trying to figure out what my new commitment will be this year. Maybe give up plastic straws and check craigslist before I buy things new. Open to any suggestions! Incremental change makes lasting change, and all of our little efforts add up! Would love to hear if any of you are making a commitment to be greener this year! ♻️ pic by @aframeforward

A photo posted by Amy Stemper (@amystemper) on

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia