Kissoja omistavat naiset ovat hyvää ”vaimomatskua” – lue 11 syytä, miksi näin on

Kehrääviä karvapalleroita omistavat naiset sopivat oikein mainiosti kumppaniksi.

Etenkin useamman kissan omistava sinkkunainen saa helposti hullun kissanaisen leiman otsaansa – monille tulee mielikuva, että hän on vanhempana kuin Simpsonit-animaatiosarjan hahmo Eleanor Abernathy eli tutummin Crazy Cat Lady.

Kissoista pitävät naiset ovat kuitenkin todellisuudessa ”vaimomatskua”. Thought Catalog listasi 11 syytä, miksi näin on ja voit lukea syyt alta.

1. Heillä on suuri sydän

Olipa kissanainen hankkinut kissansa adoptoimalla tai pelastamalla, rakastaa hän kissaansa/kissojaan todella paljon ja sitä rakkautta riittää jaettavaksi myös muille.

2. He tietävät, että tasapaino elämässä on tärkeää

Kissanainen ei koeta tukahduttaa sinua seurallaan, koska hän tietää, että toisinaan niin ihminen kuin kissa kaipaa rakkautta ja toisinaan hieman omaa tilaa.

3. He eivät pelkää sitoutua

Jos etsit rinnallesi kumppania, joka uskaltaa sitoutua, on kissoja omistava nainen juuri sellaiseen sopiva. Hän on sitoutunut jo lemmikkiinsä koko sen eliniän ajaksi ja tietää, minkälaista onnea se voi tuoda, joten hän osaa arvostaa aloilleen asettumista.

4. He osaavat nauraa

Kissat ovat hulvattomia – tästä on todisteena lukuisat määrät kissavideoita internetissä – joten kissojen kanssa asustaville naisille nauraminen on usein päivittäistä.

5. Heitä ei haittaa jakaa valokeilaa

Tästä hyvä osoitus on lukuisat meowfiet, kissan kanssa otetut selfiet, joita löytyy runsaasti Twitteristä ja Instagramista. Kissanaisia ei haittaa, etteivät he ole kuviensa keskipisteitä ja voivat jakaa myös huvittaviakin kuvia itsestään somessa.

6. He ovat vastuuntuntoisia

He hoitavat ja huolehtivat vastuullisesti kissoistaan, joten on selvää, että sama sujuu myös muiden kuin lemmikkien suhteen – vastuullisuus tulee heiltä luonnostaan.

7. He eivät peräänny, jos tulee vaikeita aikoja

Kissan kanssa oppii elämään myös vaikeiden hetkien kanssa – kissanaiset kuitenkin rakastavat lemmikkejään, vaikka ne tulevat herättämään todella varhain aamula, oksentelevat toisinaan pitkin lattioita, täyttävät kodin karvoillaan ja toisinaan tuovat kuolleita ”lahjoja”. Jos suhteessa tulee vaikeampi aika, eivät kissanaiset luovuta ja peräänny suhteesta.

8. He ovat uskollisia

Kukaan ei tule kissan ja sen omistajan väliin, joten he osaavat olla todella uskollisia. Ja jos saat kissanaisen osaksi elämääsi, antaa hän samanlaisen arvon sinulle.

9. He osaavat jakaa asioita

Kissanaiset jakavat käytännössä kaiken omistamansa kissansa kanssa, joten asioiden jakaminen ei ole heille ongelma. Kissanaisen seurassa voi helposti tehdä olonsa kotoisaksi ja tietää, että tarjolla olevat naposteltavat kuuluvat myös sinulle.

10. He ovat onnellisempia

Tutkimuskin sen on todistanut, että lemmikkien omistaminen auttaa taistelemaan masennusta vastaan ja auttaa stressin kanssa sekä tarjoaa emotionaalista ja sosiaalista tukea – ja kukapa ei haluaisi tapailla onnellisempaa ihmistä?

11. He osaavat kuunnella ja kommunikoida

Kissoja omistavat puhuvat lemmikeilleen jatkuvasti. Ne eivät ehkä vastaa takaisin, mutta maukuessaan kissanaiset kuuntelevat ja usein vastaavatkin niihin. Tämä kahden eri lajin välinen kommunikaatio onkin hyvää harjoitusta ihmisten kanssa kommunikoimisen suhteen – jos kissan ”puhetta” osaa tulkita, osannee tulkita myös ihmisiä.

Oletko samaa mieltä listauksen kanssa? Kommentoi alla!

Lähde: Thought Catalog


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.