Kimppakivasta avoimiin suhteisiin – Psykologi selvitti: Nämä ovat seitsemän yleisintä seksifantasiaa

Psykologi selvitti kirjaansa tehdessään, mitkä ovat yleisimmät seksifantasiat.

Lähes jokaisella ihmisellä on omia seksifantasioita, mutta tietyt fantasiat ovat muita yleisempiä. Psykologi Justin Lehmiller on haastatteli Tell Me What You Want -kirjaansa varten yli 4 000 amerikkalaista heidän seksielämistään ja selvitti samalla, minkälaisia seksifantasioita ihmisillä yleisimmin on.

The Independentin mukaan Lehmiller kysyi haastatteluissa ihmisten seksielämistä ja siitä, miten usein he fantasioivat tietyistä ihmisistä, paikoista ja asioista, tarkoituksenaan rikkoa seksuaalisuuteen liittyvää stigmaa.

”Ensisijainen toiveeni kirjan suhteen on se, että se auttaa ihmisiä paremmin ymmärtämään omat fantasiansa ja tuntemaan vähemmän häpeää ja ahdistusta niihin liittyen”, Lehmiller kertoi The Independentille.

”Tällä toivon sen tekevän ihmisille helpommaksi puhua haluistaan kumppaneidenksa kanssa ja jopa kenties toteuttamaan jotakin fantasioitaan, siis niitä, jotka ovat turvallisia, laillisia ja yhteisymmärryksessä tapahtuvia”, hän jatkoi.

Kirjaa tehdessään erikoisimpia löydöksiä olivat muun muassa ihmisten tuntema seksuaalinen veto napoihin, kainaloihin ja jopa autoihin. Lehmiller kuitenkin paljasti myös monia eroottisia himoja, jotka yhdistävät ihmisiä – alla onkin seitsemän yleisintä seksifantasiaa.

1. Kimppakiva

Listan kärjessä on kolmen kimppa. 89 prosenttia haastatelluista sanoi fantasioivansa kolmen kimpasta muiden ihmisten kanssa ja parisuhteessa olevat sanoivat, että siinä ihanteellisesti olisi mukana myös oma kumppani. Lehmiller sai myös selville, että heteromiehet todennäköisimmin fantasioivat kimppakivasta kahden naisen kanssa, kun taas heteronaisilla ei ollut mieltymystä sukupuolen suhteen.

2. BDSM

Lehmillerin selvitysten mukaan 65 prosenttia osallistujista fantasioi saavansa kokea kipua, olipa se sitten piiskaamisen, puremisen tai kuuman vahan tiputtelen muodossa. Suurin osa fantasioi vähintään yhdestä BDSM-aktista, kun taas naiset hieman useammin halusivat luovuttaa kontrollin kumppanilleen.

3. Vaihtelua

Lehmiller sai selville, että suurin osa fantasioi tyypillisen seksirutiininsa muuttamisesta esimerkiksi paikkaa, asentoa tai kumppania muuttamalla. Esimerkiksi jos yleensä harrasti seksiä sängyssä, fantasiana oli harrastaa seksiä yleisellä paikalla tai jos oli parisuhteessa, oli fantasia silloin harrastaa seksiä jonkun toisen kanssa.

4. Seksiä julkisella paikalla

Paikka oli yksi suurimmista naisten fantasioista ja suurin osa paljasti haaveilleensa seksin harrastamisesta julkisella paikalla, missä on riski jäädä kiinni. Yleisimmin mainittujen paikkojen joukkuun kuuluivat muun muassa toimisto, puisto ja hissi.

5. Avoimet suhteet

Iso osa osallistujista paljasti, että haluaisi harrastaa seksiä muiden ihmisten kanssa, jos se olisi omalle kumppanille okei. 79 prosenttia miehistä ja 62 prosenttia naisista oli fantasioinut avoimesta parisuhteesta, kun taas 58 prosenttia myönsi ajatelleensa katsovansa, kun kumppani harrastaa seksiä muiden kanssa.

6. Merkityksellinen seksi

Suurin osa sekä miehistä että naisista paljasti kaipaavansa ”merkityksellistä” seksiä, joka saa heidät tuntemaan olonsa halutuksi, arvostetuksi ja rakastetuksi. He sanoivat myös, että on kiihottavaa tuntea olevansa hyvä sängyssä ja vastustamaton.

7. Seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa

Vaikka monet osallistujista kertoivat olevansa heteroseksuaaleja, suurin osa silti sanoi fantasioivansa samaa sukupuolta olevista. 59 prosenttia heteronaisista sanoi fantasioivansa seksistä toisen naisen kanssa, kun taas 26 prosenttia heteromiehistä sanoi fantasioivansa seksistä toisen miehen kanssa.

Lähde: The Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.