Kyykkäämisen sijaan voit kaikessa rauhassa rentoutua, kun pienet sähköiskut tekevät työn puolestasi.

Yhdysvaltojen puolella naiset ovat löytäneet tavan saada takamus näyttämään hyvältä ilman hirveää ahkerointia salilla. New Yorkissa sijaitseva SB Skin tarjoaa microcurrent-hoitoja, jossa pienet sähköiskut muovaavat kehoa.

Cosmopolitanin mukaan hoidon alhainen sähkötaso stimuloi lihasta saaden sen supistelemaan ja auttaa kiinteyttämään hoitoaluetta – aivan kuin esimerkiksi tekisit kyykkyjä. Hoitojen keskittäminen takamuksen seudulle vastaakin Cosmopolitanin mukaan noin 360 täydellisen kyykyn tekemistä.

Sähköhoidot toimivat myös eräänlaisena lymfahoitona, mikä saa ihon näyttämään kiinteältä ja sileältä auttaen näin selluliitin vähentämiseen. Cosmopolitanin mukaan sähköhoidot maksavat 150 dollaria eli noin 130 euroa ja yksi käyntikerta kestää noin 50 minuuttia.

Hoidossa makoillaan hierontapöydällä alusvaatteisillaan ja esteettikko kiinnittää kehoon tarralappuja, jotka ovat kytkettynä Caci Quantum -nimiseen microcurrent-koneeseen. Esteetikko käynnistää koneen ja vaihtelee sen asetuksia eli sähköiskujen voimakkuutta.

Hoidot eivät aiheuta voimakasta tunnetta, vaan niistä aiheutuva tuntemus muistuttaa vähäistä värähtelyä, joka lähettää kutittavan tunteen pitkin kehoa. Yksi hoitokerta saa aikaan jo hienovaraisen, huomattavan muutoksen, mutta paras tapa saada takamus kuntoon on käydä hoidoissa viisi kertaa.

Hoidot eivät ole kuitenkaan tekosyy olla elämättä terveellisin elämäntavoin; jos hoidot yhdistää kuntoiluun ja siihen, että syö oikein, näkee tuloksia nopeammin.

Bloggaaja Hannah Bronfman on käynyt hoidoissa ja on Instagramissaan esitellyt sen tuloksia kiitellen SB Skiniä alla olevan kuvan yhteydessä:

Lähde: Cosmopolitan