Näitä asioita naapurit inhoavat, eikä ihme!

Yleistäen sanottuna voisi todeta, että hyvä naapuri on sellainen, ettei häntä edes huomaa. Joillakin meistä on käynyt tuuri, ja naapurit eivät muodosta minkäänlaista ongelmaa arjessa.
Joskus naapurisopu on kuitenkin uhattuna, ja naapurin käytös ärsyttää enemmän kuin usein. Saatat ärsyyntyä naapurillesi, joka aamulla kello seitsemän leikkaa nurmikkonsa tai illalla kymmeneltä kaivaa esiin iskuporakoneensa.
Sama pätee kuitenkin myös toiseen suuntaan, sillä sinäkin olet varmasti joskus tehnyt jotakin, mikä on raivostuttanut naapureitasi. Seuraavat viisi asiaa ovat sellaisia, jotka varmasti saavat naapurisi inhoamaan sinua.

 1. Melu
  Eräässä kyselyssä selvitettiin, mitkä asiat naapureissa ärsyttävät ihmisiä eniten. Tulokset eivät yllättäneet: ärsyttävin tekijä oli melu. Erityisen ikäväksi koettiin kova musiikin soitto, huutaminen ja äänekkäät lemmikit.
 2. Lemmikkien aiheuttamat ongelmat
  Lemmikkien aiheuttama melu, kuten haukunta, sekä lemmikkien jätösten jättäminen pihalle ärsyttävät monia. Kukaan ei halua löytää Musti-koiran kakkoja omasta pihastaan tai kadulta.
 3. Uteliaisuus
  Jos kyselet naapureiltasi liikaa yksityiskohtia heidän elämästään, lomistaan tai luet heidän postinsa, olet todennäköisesti heidän mustalla listallaan.
 4. Sotku
  Jos pihallasi seisoo ruostuva vanha auto. nurmikko rehottaa leikkaamattomana tai pidät haisevaa roskapussia porraskäytävässä, ärsytät todennäköisesti naapureitasi sotkullasi.
 5. Kuriton jälkikasvu
  Viidenneksi ärsyttävin aihe ovat äänekkäät ja huonosti käyttäytyvät lapset. Lapset ovat usein meluisia, ja naapurit saattavat kokea tämän erittäin häiritsevänä, vaikka vanhemmat usein kuittaavatkin tilanteen toteamalla, että lapset ovat vain lapsia.

  Oletko sinä syyllinen johonkin näistä?

  Lähde: Best Life