Enemmistö kumppaniaan pettävistä ei arastele olla yhteydessä salarakkaaseensa kumppanin läsnä ollessa.

Pettämissivusto Victoria Milan teettämän kyselyn mukaan peräti 64 prosenttia pettävistä kumppaneista lähettää seksiviestejä salarakkaalleen, vaikka oma kumppani olisi samassa huoneessa. Kyselyyn osallistui 11 050 sivuston käyttäjää.

HuffPostin mukaan petolliset kumppanit eivät ole juuri huolissaan siitä, että jäisivät kiinni. Kyselyyn vastanneista vain 12 prosenttia oli ”todella peloissaan”, että kumppani saa tietää, 75 prosenttia oli ”jokseenkin peloissaan” ja 13 prosenttia ei ollut aiheesta ollenkaan huolissaan.

HuffPostin mukaan huolettomien pettäjien kannattaisi kuitenkin olla hieman harkitsevampia asian suhteen. Virustorjuntayhtiö Avastin kysely on paljastanut, että yksi neljästä vakaassa parisuhteessa olevasta naisesta tutkii kumppaninsa puhelinta, ja 71 prosenttia on löytänyt todisteita pettämisestä tai valehtelusta puhelimesta.

Kumppanin puhelimen tutkiminen on yleisempää naisille. Avastin kyselyn mukaan miehistä vain noin yksi viidestä tekee samoin, ja 53 prosenttia on saanut todisteita kumppanin petollisuudesta.

Lähde: HuffPost