Maaliskuussa 2014 alkoi moderni rakkaustarina, joka on ikuistettu Disney-teemaisiin kihlajaiskuviin.

Monissa Disneyn klassikkoanimaatioissa prinsessa löytää prinssinsä ja he elävät onnellisena elämänsä loppuun asti. Sama tavoite on myös Yalonda ja Kayla Solsengilla, joiden tainomaiset kihlajaiskuvat alkoivat levitä netissä syyskuun lopulla.

Kesäkuussa kihlautunut ja syyskuun alussa naimisiin mennyt pariskunta on ikuistanut kihlajaiskuviinsa modernin rakkaustarinan, sillä prinsessan ja prinssin sijaan kuvissa on kaksi prinsessaa, Belle ja Tuhkimo. Kuvia varten Kayla pukeutui Kaunotar ja hirviö -animaatiosta tuttuun Bellen keltaiseen tanssiaispukuun ja Yalonda Tuhkimon siniseen mekkoon.

Julkaissut Taylor Snyder Art & Photography 29. syyskuuta 2016

Kumpikin naisista pitää Olipa kerran -sarjasta, mikä auttoi heitä löytämään yhteisen sävelen.

”Sarja kirjoittaa uusiksi satutarinoita ja tämä oli meidän moderni satu”, Kayla kertoi kihlajaiskuvista Huffington Postille.

Julkaissut Sun & Moon Photography 29. syyskuuta 2016

Deittisivustolta toisensa löytäneet Kayla ja Yalonda tapasivat kasvotusten maaliskuussa 2014 ja kuin saduissa, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kayla kuvaili Huffinton Postille, ettei parin yhteydelle ollut vertaistaan.

”Hengaillimme sitten siitä päivästä lähtien joka päivä seuraavat kolme viikkoa. Emme saaneet tarpeeksemme toisistamme”, Kayla sanoi parin rakkaustarinan alkutaipaleesta.

Julkaissut Taylor Snyder Art & Photography 29. syyskuuta 2016

Yhdeksän kuukautta tapailtuaan Yalonda kosi Kaylaa opiskellessaan Englannissa. Joulun pyhien aikaan Kayla tuli vierailulle ja pari teki reissun Sveitsiin, missä Yalonda yllätti Kaylan satukirjalla, jonka hän oli kirjoittanut ja kuvittanut pohjautuen parin omaan rakkaustarinaan.

”Lopuksi kysyin Kaylalta ’Haluatko olla minun onnellinen loppuni?'”, Yalonda paljasti.

”Tietysti hän sanoi kyllä ja itki”, hän jatkoi.

Julkaissut Taylor Snyder Art & Photography 29. syyskuuta 2016

Huffington Postin mukaan HLBT-Facebook-sivu Have A Gay Day on jakanut parin kihlajaiskuvia ja julkasu on saanut suuren suosion. Solsengit kertoivat toivovansa tarinansa inspiroivan muita HLBT-pareja kirjoittamaan omat satutarinansa.

”Samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat olleet laillisia Yhdysvalloissa yli vuoden ja meillä ei juuri ole homo- tai lesbohahmoja lasten elokuvissa – saati, että he olisivat pääosissa olevia hahmoja”, Yalonda sanoi.

”Lapset haluavat olla hahmoja, joiden kanssa kasvavat, mutta kun kukaan hahmoista ei edusta sinua, tunnet olevasi yksin. Haluan meidän kuviamme näytettävän lapsille ja perheille tapana sanoa, että on ihan okei olla sellainen kuin olet. On okei olla sen ihmisen kanssa, ketä rakastat”, Yalonda päätti.

Parin kihlajais- ja hääkuvia ovat ottaneet Taylor Snyder ja Erin Miller ja löydät lisää kihlajaiskuvia heidän Facebook-sivuiltaan – Snyderin kuvia täältä ja Millerin kuvia täältä.

Julkaissut Sun & Moon Photography 29. syyskuuta 2016

Lähde: Huffington Post