Käytätkö kofeiinia liikaa? Laita terveytesi etusijalle – näiden 5 vinkin avulla korvaat aamukahvin

Oletko sinäkin kofeiinin suurkuluttaja? Lue, kuinka voit herätä ilman aamukahvia!

Moni meistä herää vasta kun on saanut kahvia koneeseen. Se, että heräämisesi on kofeiinista riippuvaista ei kuitenkaan ole hyvä asia. Pitkällä aikavälillä runsaalla kofeiinin kulutuksella voi nimittäin olla negatiivisia vaikutuksia terveyteesi. Seuraavilla kofeiinittomilla keinoilla heräät pirteänä uuteen päivään!

 1. Piparminttu
  Raikas piparminttu on tehokas tapa herätä! Tee itsellesi kahvin sijaan kupillinen – tai kannullinen – piparminttuteetä tai pese hampaasi raikkaalla piparmintun makuisella hammastahnalle!

 2. Juo appelsiinimehua
  Appelsiinimehu on loistava vaihtoehto kahville! Ota talteen psykologien neuvo: mehu kannattaa juoda värittömästä, läpinäkyvästä lasista, sillä pirteän keltainen väri tehostaa heräämistä entisestään! Lisäksi väri stimuloi keskittymiskykyäsi.

 3. Tee soittolista
  Sinulla on varmasti soittolistallasi kappaleita, jotka saavat energiasi hyrräämään. Tee itsellesi aamuinen soittolista buustaamaan heräämistäsi! Tee aamutoimet soittolistan soidessa ja aamusi alkaa varmasti energisemmin!

 4. Venyttele
  Tätä harva tekee, mutta jopa viiden minuutin venyttely aamuisin parantaa verenkiertoasi ja tekee sinut valppaammaksi. Jos pidät joogasta, voit myös tehdä lyhyen joogaharjoituksen herätessäsi.

 5. Meditoi
  Meditointia harrastaneet tietävät, että tämä aktiviteetti vaatii keskittymistä! Lyhytkin meditointihetki aamulla rauhoittaa mieltäsi ja valmistaa sinua päivän tapahtumiin.

Nappaa neuvot talteen ja herää virkeämpänä jo huomenna! Jaa vinkit myös ystävillesi, joita aihe voisi kiinnostaa!

Lähde: Celebs Pulse


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.