Tietyillä ruoka-aineksilla on paljon hyötyjä ei pelkästään keholle, vaan myös iholle.

Erilaisia kauneudenhoitotuotteita voi tehdä kotonakin helposti eikä aina tarvitse ostella kosmetiikkaosastojen tienoilta erilaisia purkkeja ja tuubeja. Myös kasvohoidon voi tehdä simppelisti kotona ja alla oleviin et tarvitse kuin yhden ainesosan jokaiseen.

Yhden ainesosan kasvohoidot:

Avokado

Avokadot ovat täynnä vitamiineja, kaliumia ja rautaa ja niillä voi ravita myös ihoa. Muussaa yksi avokado tahnaksi ja laita sitä suoraan iholle. Anna kotitekoisen kasvohoidon tehdä taikojaan 10 minuuttia ja pese se pois lämpimällä vedellä.

Hunaja

Hunaja edistää kosteuden säilymistä. Jos taistelet siis kuivan ihon kanssa, koeta hunajaa. Ennen kasvohoidon tekoa pese ihosi haalealla vedellä. Laita sen jälkeen hunajaa hipiällesi ja anna sen olla siinä noin puoli tuntia. Odotusajan jälkeen pese hunaja pois lämpimällä vedellä. Ota sen jälkeen pesulappu, kostuta sen kylmään veteen ja taputtele ihoasi sulkeaksesi huokoset.

Munankeltuainen

Munankeltuaisissa on paljon A-vitamiinia, joka auttaa taistelemaan ihon vikoja ja finnejä vastaan. Laita kaksin munankeltuaista kulhoon ja hajoita niiden rakenne. Ota pari vanulappuja ja laita niiden avulla munankeltuaisseosta kasvoillesi. Anna sen vaikuttaa noin puoli tuntia ja pese pois viileällä vedellä.

Banaani

Banaanitkin pursuavat vitamiineja sekä niiden lisäksi magnesiumia, sinkkiä ja kaliumia. Ota kypsä banaani ja muussaa se. Levitä seosta hipiällesi ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia. Ota sen jälkeen kuiva pesulappu ja poista kasvohoito lämpimällä vedellä. Parhaimman tuloksen saamiseksi tee kasvohoito kahdeseti viikossa.

Lähde: Become Gorgeous