Kainalokarvat sateenkaaren väreihin Pride-viikon kunniaksi

Yhdysvalloissa vietetään parhaillaan Pride-kuukautta ja Suomessa Pride-viikkoa.

Suomen suurin ja vaikuttavin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, Helsinki Pride alkaa maanantaina. Viikon aikana pääkaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja ennen kaikkea juhlistetaan tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja kaikille kuuluvia ihmisoikeuksia sekä annetaan ääni seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville.

Viikko huipentuu Pride-kulkueeseen lauantaina 29. kesäkuuta. Viime vuonna vastaava kulkue keräsi jopa 100 000 osallistujaa.

Senaatintorilta lähtevä kulkue päättyy Kaivopuistoon, missä päivää jatketaan Puistojuhlan merkeissä. Kulkuetta varten kokoonnuttaan Senaatintorille kello 11 ja kulkue lähtee liikkeelle kello 12 – tutustu Pride-viikkoon ja sen ohjelmaan tarkemmin täällä.

Kun tähän yhdistetään Yhdysvalloissa vietettävä Pride-kuukausi, näkyy sateenkaaren värejä nyt kaikkialla. Monet juhlistavat Pridea muun muassa pukeutumalla sateenkaaren tai sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen tunnusväreihin, käyttämällä näitä värejä meikissä tai värjäämällä hiuksiaan näillä väreillä.

Pari vuotta sitten yhdysvaltalainen kampaaja Caitlin Ford päätti kuitenkin kehitellä eräälle asiakkaalleen jotakin aivan erilaista, ja värjäsi tämän kainalokarvat sateenkaaren värein. Caitlin kertoo tämän olleen ensimmäinen kerta, kun hän on värjännyt asiakkaan kainalokarvat.

”Se oli hauskaa ja helppoa”, hän kertoi.

Rainbows Pits Got to do my bff @potatoeslaughing today! Check out the process on my story! She also wanted some rainbow underarms for St. Louis Pride this weekend! We did all of her hair using @pulpriothair color and @kevinmurphyhair color and conditioned her thirsty locks with @brazilianbondbuilder ! . . . . . . . #behindthechair #modernsalon #americansalon #notchstl #stl #stlouis #thegrovestl #grovestl #hairstl #stlhair #hairstlouis #stlouishairstylist #hairstyliststlouis #stlhairstylist #caitlinfordhair #anthonythebarber916 #authentichairarmy #esteticausa #imallaboutdahair #licensedtocreate #cosmoprof #fiidnt #brazilianbondbuilder #colortrak #pulpriot #pride #pridemonth #dyedpits #rainbowhair #pinkhair

A post shared by St Louis – Hairstylist (@caitlinfordhair) on

Caitlin aloitti värjäysprosessin vaalentamalla karvat ja harjaamalla niihin sen jälkeen oranssia, kirkasta pinkkiä, limenvihreää, neonkeltaista ja taivaansinistä väriä.

Lopputulos on melko hieno, mutta tätä värjäystekniikkaa ei ehkä kannata kokeilla kotona –  tästä voi kuitenkin hakea inspiraatiota omiin Pride-tyyleihin ja rohkeasti kokeilla jotain uutta ja erilaista.

Pride-viikon jälkeenkin Pridea juhlitaan näyttävästi ympäri Suomen, joten jos et pääse Helsinkiin, voi Prideen osallistua muuallakin kesän aikana. Helsinki Priden sivuille on koostettu myös muiden paikkakuntien Pride-tapahtumien ajankohdat – löydät ne täältä.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.