Kahvin hyödyt – 8 käyttötapaa kahville

Kahvia voi käyttää monilla eri tavoilla.

Kahvin juominen kuuluu osana monien päivää. Sitä voi käyttää myös muilla tavoin kuin vain juomana. Alla onkin 8 tapaa, miten kahvista ja kahvinporoista voi ottaa ilon irti.

Tässä erilaisia käyttötapoja kahville:

1. Mausta pihvit

Anna pihveillesi savuinen maku käyttämällä kahvinporoja aineksena kuivamarinadiin (dry rub). Täältä löydät esimerkiksi yhden reseptin.

2. Tee luonnollinen karkotin ötököille

Kahvin tuoksu pitää loitolla ötököitä, kuten muurahaisia ja hyttysiä. Ripottele hieman kahvinporoja kotisi niille alueille, joita koetat pitää vapaana ötököistä. Jos taas sinulla ei ole esimerkiksi hyttysmyrkkyä ja sinua ei haittaa näyttää siltä kuin olisit pyörinyt liassa, voit hieroa ohuen kerroksen kahvinporoja ihollesi.

3. Hiekoita liukkaat tiet talvella

Jos sinulla ei ole muuta keinoa hiekoittaa liukkasta pihaa, voit käyttää kahvinporoja helpottamaan kävelyä jäisellä pinnalla.

4. Avaa viemärin tukokset

Sekoitus astianpesuainetta, kahvinporoja ja kiehuvaa vettä voi helposti taltuttaa rasvakertymät tiskialtaasta.

5. Kiillota pois naarmut huonekaluista

Tee pikakahvista ja kuumasta vedestä tahna ja peitä sillä pienet naarmut tummista, puisista huonekaluista ja pian huonekalu näyttää siltä, ettei siinä mitään naarmua koskaan ollutkaan.

6. DIY kuorinta-aine

Kahvinporoja voi käyttää ihon kuorintaan. Näin ihosi puhdistuu kunnolla ja tuoksut kahville.

7. Raikasta hengitystäsi

Outoa kyllä, imeskelemällä kokonaista kahvipapua voit häätää pahalle haisevaa hengitystä. Se ei jää raikkaaksi kuin mintun makuista purkkaa pureskeltuasi, mutta toimii kuitenkin.

8. Suojaa lemmikkejäsi kirpuilta

Jos et halua käyttää kemikaalihoitoja koirasi kanssa, laita kosteita kahvinporoja turkkiin kylvyn jälkeen karkottaaksesi kirput luonnollisesti.

Lähde: Supercompressor


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.