Jos koko kulmakarvan muuttaminen tonttulakiksi tuntuu liian hurjalta, on trendille myös hienovaraisempi vaihtoehto.

Tämän vuoden aikana on saatu ihastella (tai kauhistella) erikoisia kulmatrendejä. Nainen.comissa on kerrottu niin tupla- tai triplakulmista kuin sulkamaisesti muotoilluista kulmista ja maailmalla on nähty myös koukerokulmia ja letitettyjä kulmia.

Koska joulu lähestyy ja pikkujoulukausi on parhaillaan menossa, on kulmatrendeissäkin siirrytty jouluisiin tunnelmiin. Metro on uutisoinut tonttulakkikulmista, joissa joulutunnelmaa luodaan meikkaamalla kulmakarvoista tonttulakki.

Metron mukaan tonttulakki luodaan värittämällä kulmakarva punaiseksi joko paljon pigmenttiä sisältävällä luomivärillä tai huulipunalla ja sitten kulma rajataan valkoisella ja tehdään ulkonurkkaan pieni pallero tonttulakin tupsuksi.

Jos koko kulmakarvan muuttaminen tonttulakiksi tuntuu liian hurjalta idealta, voi tonttulakki-trendiä toteuttaa hienovaraisemminkin tekemällä pienen tonttulakin kulmakarvan yläpuolelle, noin puoliväliin kulmaa, jolloin hattu näyttää olevan silmän päällä.

Tonttulakin tekeminen kulman ylle vaatii Metron mukaan kuitenkin hieman taitoa, joten jos tuskailet kissansilmärajauksen kanssa, voi olla parempi jättää pienen tonttulakin tekeminen muihin käsiin.

Lähde: Metro