Joulukuun neljäs päivä on kauneuden päivä.

Tänään joulukalenterin teemana on kauneus. Me haluamme kannustaa naisia huolehtimaan itsestään ja ulkonäöstään pienin teoin arjeen kiireen ja jouluhässäkän keskellä. Koska sinä olet viimeksi esimerkiksi lakannut kyntesi, hoitanut kasvojasi naamiolla tai rentounut kuplien seassa vaahtokylvyssä? Koska monesti itsensä hemmottelu jää toissijaiseksi ja kaikkien lukuisien arkiaskareiden jalkoihin, on hyvä aika muistuttaa itseään siitä, että myös oma keho tarvitsee aika ajoin huoltamista ja hellittylyä.

Tämän päivän ja joulukalenterin luukun myötä haluamme toivottaa kaikille lukijoillemme oikein nautinnollista joulunaikaa. Muistakaa pitää huolta paitsi läheisistänne, myös itsestänne. Kun muistaa palkita itseään aina välillä, on jaksaminen taas aivan eri luokkaa hetken päästä. Näin kaamoksen keskellä onkin hyvä varata tarpeeksi aikaa siihen, että irtaantuu riittävästi arjen puuhasteluista ja työnteosta. Monesti vain 5-10 minuuttiakin omaa aikaa on riittävästi. Älä siis unohda olla itsellesi armollinen tänä jouluna.

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 4 näyttää tältä:

Joulunpunainen_kynsilakka

Miten sinä aiot nauttia joulunajasta ja hemmotella itseäsi? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]