Joulua voi viettää myös ulkomailla.

Toisille joulun viettäminen kotimaassa ei ole välttämätöntä ja on jopa ihanaa päästä pois kaikkien joulukiireiden ja -järjestelyiden keskeltä. Jos tämä kuulostaa omalla kohdallasi tutulta, saatat olla joko henkilö, joka joulusta ei sen koommin piittaa tai sitten arvostat uusia elämyksiä enemmän kuin perinteisiä tapoja ja tottumuksia.

Olivatpa syysi ulkomaille lähtöön ja joulumatkailuun mitkä tahansa, joulun aika on myös loistava ajankohta suunnata esimerkiksi kultaisille hiekkarannoille nauttimaan auringonpaahteesta. Toisille ajatus turkoosista valtamerestä, palmupuista ja piña coladasta voittaa lumihanget, koivupuut ja glögin. Kumpaan kastiin sinä kuulut?

Sillä monet teistä ovat tämänkin joulun kynnyksellä suuntaamassa tai jo tälläkin hetkellä joululoman vietossa jossakin kauempana, haluamme toivottaa tämän päivän joulukalenterin luukun myötä kaikille teille matkaajille turvallista joululomailua! Nauttikaa ja palatkaa takaisin kotiin entistä virkeämpinä ja energisempinä!

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 19 näyttää tältä:

Lomamatkat

Oletko sinä matkustamassa tänä jouluna jonnekin? Mikä on matkakohteesi? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]