Joulun tekevät ne pienet asiat, jotka tuovat hymyn huulillesi.

Vaikka joulua vietetään varsinaisesti ja tyypillisemmin vasta kuun loppupuolella, 24. päivä, voi olla hyvä idea suhtautua joulunodotukseen kepeästi ja rennon letkeästi jo tässä vaiheessa välttääkseen ylimääräisen stressin ja ahdistuneisuuden. Kun joulua ei näe hirmuisena projektina, joka vaatii unettomia öitä ja lukuisia tehtäviä onnistuakseen, voi joulusta ja koko joulukuusta päästä nauttimaan aivan uudenlaiselle tavalla. Joulu varmasti onnistuu ja kaikki nauttivat siitä, vaikka et ottaisi sen organisoinnista tänä vuonna maailmanluokan paineita.

Joulukuussa onkin läsnä monia asioita, joista meidän kannattaisi olla hyvinkin kiitollisia. Nämä asiat saattavat jäädä huomaamatta, kun keskittyy silkkaan suorittamiseen ja asioiden hoitamiseen tukka putkella. Tämän päivän joulukalenterin luukun myötä haluamme muistuttaa itseämme ja teitä kaikkia muita siellä ruudun toisella puolen siitä, että joulu todellakin koostuu hyvin pienistä asioista.

Täydellinen joulu voi yhtä hyvin olla se, että tarkkailet lumisadetta pellon yllä kainalossasi termospullollinen glögiä ja piknik-eväitä tai vaikkapa virkistävä lenkki auringonpaisteessa keskellä synkintä kaamosaikaa. Sinä päätät, mitkä asiat tekevät joulun. Sinä asetat riman ja vaatimukset. Muistathan olla armollinen itsellesi ja nauttia myös niistä pienistä asioista matkan varrella, jotka tuovan joulumielen sydämeesi.

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 13 näyttää tältä:

Talvinenauringonpaistekasvoillasi

Mistä pienistä asioista sinä olet kiitollinen joulun aikaan? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]