Kuinka monta seksikumppania sinulla on ollut? Tämä ei ole itseasiassa lainkaan turha kysymys, vaan kertoo sinun houkuttelevuudestasi yllättävän paljon.

Onko sinultakin joskus udeltu, kuinka monen henkilön kanssa olet ollut sängyssä? Tähän kysymykseen ei tietenkään kenenkään tarvitse vastata, sillä kysymys on todella henkilökohtainen.

Se ei silti muuta sitä, että välillä olisi todella mielenkiintoista saada tietää muiden ihmisten entisten seksikumppanien määrä. Erityisen kiinnostavaa olisi saada tieto sellaisen henkilön osalta, jonka kanssa harkitset parisuhteen aloittamista.

Kysymys ei nimittäin ole lainkaan turha. Entisten seksikumppanien lukumäärä nimittäin määrittelee sen, kuinka houkuttelevana kumppanina parisuhdetta ajatellen sinua pidetään.

Tutkimustulosten mukaan entisiä seksikumppaneita ei saanut olla liian vähän, mutta ei myöskään liian paljon. Tutkimuksen mukaan kaikkein houkuttelevimpana pidettiin henkilöä, jolla oli 2–3 entistä seksikumppania. Kun entisten seksikumppanien määrä nousi yli 15:een, ei henkilöä pidetty enää yhtä houkuttelevana parisuhteeseen.

Mikä sinun lukusi on?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib