Sinun kannattaa huolestua, jos kumppanisi alkaa yllättäen kysyä sinulta tätä.

Pettäminen voi toki paljastua melko yllättäenkin, mutta moni alkaa aavistella jo etukäteen, että jotain on tekeillä. Tämä johtuu siitä, että moni pistää merkille pieniä asioita, joita kumppani on yllättäen alkanut tehdä, vaikkei ole ennen näin tehnyt.

Moni huomaa, että kumppani työskentelee nykyään iltaisin myöhempään toimistolla, ottaa puhelimensa mukaan suihkuunkin ja viettää muutenkin enemmän aikaa puhelimella ja tietokoneella.

Asiantuntija sanookin, että erääseen asiaan kannattaa kiinnittää huomiota, etenkin jos kumppanisi ei ole tehnyt tätä aikaisemmin. Tämä asia saattaa nimittäin paljastaa, että kumppanisi pettää sinua.

Kyseessä on kysymys. Mikäli kumppanisi on yllättäen alkanut kysellä, miltä päivän tai viikon aikataulusi näyttää, pitäisi hälytyskellojen alkaa soida.

On toki mahdollista, että kumppanisi saattaa aidosti haluta tietää, miltä päiväsi näyttää, mutta jos hän ei ole tehnyt tätä aiemmin, saattaa kyseessä hyvinkin olla yritys järjestää hänelle ja uudelle säädölle aikaa ja tilaa tavata sinun tietämättäsi.

Mikäli kumppanisi siis on yllättäen poikkeuksellisen kiinnostunut aikataulustasi, kannattaa sinun alkaa tarkkailla muitakin merkkejä, jotka voisivat paljastaa mahdollisen uskottomuuden.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Malte Helmhold, Unsplash