Jouluvalot valaisevat jo monien talojen pihoilla ja ikkunoissa. Ehkä myös kotien sisätiloja on koristeltu jouluisilla koristeilla.

Aiemmin on uutisoitu, kuinka onnelliset ihmiset koristelevat kotinsa joulukoristeilla jo hyvissä ajoin. Huffpost -sivustolla kerrotaan myös, mitä kaikkea hyvää se silloin meille tekee.

Monet tuoksut tekevät olon hyväksi. Jouluna poltetaan paljon kynttilöitä, joten kynttilöiden sytyttäminen voi tuoda mieleen ne ihanat lapsuuden joulut perheen kanssa. Tässä vielä pari asiaa, joissa joulukoristeiden aikainen laittaminen tekee mielelle hyvää.

Kodista saa tehtyä viihtyisän paikan, jossa mieli lepää

Joulukoristeet tekevät kodista kotoisan paikan. Olohuone voi tuntua todelliselta talven ihmemaalta ja siellä olo saa unohtamaan kaikki kodin ulkopuolella olevat ikävät asiat, kuten koronan.

Koristeita katsoessa osaat odottaa jotain kohokohtaa joululomallasi

Kun katsot joulukoristeita, pystyt ehkä paremmin ajattelemaan tulevaa joululomaa, jolloin voit esimerkiksi katsella jouluaiheisia elokuvia glögin ja piparkakkujen kera. Joulu on jotain mukavaa, jota voi alkaa odottelemaan ja jonka ei tarvitse olla mikään suuri asia, joka vie kaiken energian.

Koristelu kannattaa aloittaa jo ajoissa, jotta koristeet tuovat iloa mahdollisimman pitkän aikaa eikä sitä tarvitse tehdä kiireessä juuri ennen joulua, jolloin voi olla paljon muutakin tekemistä.

Nyt kaivelemaan joulu esille, jos et sitä ole vielä tehnyt!

Lähde: Huffpost