Yksi eniten halutuin asia, jonka sinäkin haluaisit varmasti puolisoltasi kuulla, on varmasti se, että puolisosi kertoo rakastavansa sinua.

Jos hän ei kuitenkaan tätä sinulle kerro, voi hän silti rakastaa sinua tai sitten ei. Sitähän sinä taidat miettiä, jos et kuule sitä häneltä koskaan. Pitäisikö tästä olla huolissaan vai onko suhteessanne kaikki silti kunnossa? Tässä alla on mahdollisia syitä, miksi hän ei koskaan kerro rakastavansa sinua. Ehkä arvaat niistä heti, että mikä niistä on hänen syynsä.

1. Hän odottaa, että sinä sanot sen ensin

Ehkä hän ei ole varma miltä sinusta tuntuu. Hänkin voi odottaa, että sinä sanoisit sen. Sano hänelle, että rakastat häntä ja asia selviää sinulle nopeasti, että rakastaako hänkin sinua. Tämä tietysti vaatii rohkeutta.

2. Puolisollesi voi olla vaikeaa ilmaista rakkautta

Ehkä hän on kasvanut perheessä, jossa rakkautta ei osoiteta. Hänen voi olla vaikea puhua rakkaudesta ja osoittaa sitä. Mutta jos sinä sanoit jo hänelle rakastavasi häntä, mutta hän ei sanonut sitä sinulle, olisi hänen silti pitänyt se sinulle sanoa. Ainakin, jos hän rakastaa sinua.

3. Hänellä voi olla huonoja kokemuksia sen sanomisesta

Ehkä hän sanoi edellisessä suhteessa nuo sanat, eikä hänelle vastattu? Siksi hän ei uskalla sanoa sitä sinullekaan, koska pelkää että käy samoin. Jos näin on, niin paras asia, jonka voit tehdä, on varmistaa, että kumppanisi tuntee olevansarakastettu. Ja taas on se tilanne, että sinä voisit sanoa sen ensin.

4. Häntä on loukattu aiemmin

Tämäkin syy voi liittyä hänen aiempaan suhteeseensa. Häntä on voitu loukata siinä niin pahasti, että hän ei ole vieläkään valmis sanomaan, että rakastaa sinua. Kannattaa miettiä mitä muita vaikutuksia sillä voi olla suhteeseenne, jos hän ei ole vielä päässyt edellisenkään traumoista irti.

5. Hän ei vain ole vielä valmis

Jos suhteenne on vielä aika tuore, ehkä hän ei ole vielä valmis sanomaan, että rakastaa sinua. Se voi olla hänelle todella tärkeää, että hänen pitää olla siitä täysin varma ennen kuin hän sitä sanoo. On hyvä, että noin tärkeää asiaa ei sano, jos sitä ei tarkoita.

6. Hän ei rakasta sinua…

Lähde: Elite Daily