Kukaan ei voi näyttää aina iloiselta, mutta jotkut tuntuvat näyttävän mutrunaamaisilta liian usein.

Tuollaisia helposti ärtyneitä ilonpilaajia tuskin kukaan haluaa elämäänsä. Jos haluat vältellä helposti ja usein huonolla tuulella olevia ihmisiä, välttele tätä erästä tähtimerkkiä. Tähän alle on listattu kuusi pahinta mutrusuuta esittävää tähtimerkkiä, jotka esitellään paremmuusjärjestyksessä eli alimpana näet sen kaikista useimmin kärttyisen.

Tähtimerkkien mukaan pahimmat murjottajat

6. Neitsyt

Neitsyt on äärimmäisen mukava ja kohtelias siihen asti, kun kaikki menee kuten hän haluaa. Häntä häiritsevät helposti pienetkin asiat, joten hän on usein pahalla päällä. Hänen puolisonsa on syytä pistää astiat heti pesukoneeseen eikä jättää niitä tiskialtaaseen lojumaan.

5. Rapu

Rapu on tunteellinen ihminen ja suuttuu helposti, jos hänen läheistään loukataan edes vähänkin. Jos olet ravun kanssa läheinen ja loukkaat häntä, hän tulee murjottamaan ja pitkään.

4. Kalat

Kalat on myös tunteellinen tähtimerkki, kuten rapu. Jos tämä tähtimerkki näyttää mutrunaamaa, on joku todennäköisesti loukannut hänen tunteitaan, joka tapahtuu usein aika helposti.

3. Kauris

Kauris tekee aina parhaansa ja odottaa sitä myös kaikilta muilta. Monikaan ei tee niin, joten he saavat tuta kauriin ärtyisän naaman.

2. Vesimies

Vesimies olettaa kaikkien toimivan samalla tavalla olevan samaa mieltä kaikesta kuten hän itse. Siksi vesimies joutuu kokemaan elämässään paljon pettymyksiä, joka näkyy hänen naamastaan.

1. Skorpioni

Kaikista pahimman mutrunaaman titteli menee skorpionille. Se johtuu siitä, että skorpionille ei kelpaa mitään ja kaikkeen pitäisi aina tehdä parannuksia. Sitä eivät monet muut halua, joten skorpioni joutuu murjottamaan todella usein.

Lähde: Bestlife