Moni nainen on valmis maksamaan paljon aikaa ja vaivaa siitä, että saisivat ripset näyttämään tuuheilta ja pitkiltä.

Tekoripset ja ripsipidennykset ovatkin olleet viimeaikoina hyvin suosittuja tapoja saada omat ripset näyttämään runsaammilta, mutta on olemassa myös keinoja, jos haluat tehdä ripsesi näyttävimmiksi hieman luonnollisin keinoin.

6 niksiä, joilla saat tuuheat, pitkät ja näyttävät ripset

 1. Taivuta ripset ripsentaivuttimella
  Käytä aina taivutinta ennen ripsivärin laittoa. Taivuta ripsiä ihan tyvestä 20 sekunnin ajan. Tulet huomaamaan tulokset heti.
 2. Vauvan talkki
  Jos haluat pitkät ja suuret ripset, tee tämä: Kun olet taivuttanut ripsesi, laita niihin vauvan talkkia. Odota muutama minuutti ja levitä sitten ripsiväriä. Tulokset ovat uskomattomat!
 3. Käytä luomiväriä
  Älä puhdista ylimääräistä luomiväriä, joka on jäänyt ripsiin. Levitä ripsiväriä karisseen luomivärin päälle, jolloin saat ylimääräistä volyymia.
 4. Erottele ripset
  Levitä yksi kerros ripsiväriä ja erottele ripset ripsikammalla tai vanhalla, pestyllä ripsiharjalla. Pienellä vaivalla ja kärsivällisyydellä saat upeat ripset.
 5. Opettele oikea tapa käyttää ripsiväriäsi
  Paras tapa käyttää ripsiväriä on aloittaa ripsien tyvestä hieman heijaamalla kärkeen saakka. Aloita silmän ulkonurkasta, siirtyen keskikohtaa kohti.
 6. Laita ripsiväriä myös alaripsiin
  Luo houkutteleva katse levittämällä ripsiväriä myös alaripsiin. Voit käyttää alaripsiin vedenkestävää ripsiväriä, jotta se ei päivän aikana tuhriinnu. Näin ripsesi silmäsi näyttävät suuremmilta.

Suositko ripsienpidennyksiä vai tykkäätkö ”luomuripsistä”? Jaa vinkit ystäville!

Lue myös miten saat ripsistä paksummat ilman ripsiväriä!

Lähde: Women Daily Magazine