Oletko sitä mieltä, että peset hiuksesi shampoolla täysin oikealla tavalla?

Saatat ehkä olla silti väärässä, ainakin tämän Mirror-sivuston uutisen mukaan. Uutisessa kerrotaan kuinka meistä jokainen tekee tämän virheen, joten voisitko olla tässä poikkeus? Tätä toimivaa menetelmään shampoopesussa on moni jo kokeillut sen jälkeen, kun he ovat lukeneet tämän uutisen. Ja he ovat kertoneet, että ovat huomanneet heti hiuksissaan positiivisia muutoksia.

Se miten shampoota pitäisi käyttää, on aika yksinkertainen muutos siihen, miten sitä on tätä ennen käyttänyt. Nimittäin hiukset pestään shampoolla yhden kerran sijaan kaksi kertaa ja tietysti samalla suihkukäynnillä.

Ensimmäinen pesukerta puhdistaa hiukset öljyistä ja muista tuotteista sekä liasta, joita hiuksiin on tarttunut kiinni. Ja toinen peruskerta tekee hiuksille sen, mitä shampoon on luvattu tekevän esimerkiksi antaa hiuksille tuuheutta.

Myös shampoon levittäminen on hyvä tehdä tietyllä tavalla, jotta pesu onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Ja samalla neuvotaan myös, miten hoitoaine kannattaa levittää hiuksiin. Shampoota levitetään vain päänahkaan, ja kun se huuhdellaan, se kulkee sieltä käsin kaikkien hiusten läpi. Sen jälkeen levitetään hoitoainetta vain hiusten keskiosaan ja latvoihin. Ennen kuin hoitoainetta virutetaan, sitä on hyvä haroa kunnolla hiuksiin sormilla tai kammalla.

Ota tästä mallia, ja hiuksesi tulevat näyttämään entistä paremmalta!

Lähde: Mirror