Paikalla olleet ovat julkaisseet mahtavasta yllätyksestä videoita sosiaalisessa mediassa.

Disneylandissa vieraileminen on jo itsessään melkoinen kokemus, mutta aiemmin tällä viikolla teemapuiston Pirates of the Caribbean -laitteeseen oikeaan aikaan osuneille ihmisille vierailusta tuli taatusti ikimuistoinen, kun suosittu näyttelijä Johnny Depp yllätti laitteen kyydissä olleet ihmiset kapteeni Jack Sparrow’ksi tekeytyneenä.

Kapteeni Sparrow on yksi 53-vuotiaan Deppin rakastetuimpia hahmoja, jota hän on näytellyt useaan otteeseen Disneylandin huvipuistolaitteesta inspiraationsa saaneissa Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Deppin yllätys otettiin vastaan ilolla.

”Kaikki olivat yllättyneitä, shokissa ja innoissaan hänen näkemisestään. Hän käyttäytyi juuri kuin hänen hahmonsa tekee elokuvissa”, yksi paikalla ollut kommentoi.

Paikalla olleet julkaisivat useita videoklippejä Deppistä kapteeni Sparrow’na ja ne ovat levinneet sosiaalisessa mediassa. Videoilla kuultavat innostuneet reaktiotkin kertovat, että yllätys oli erittäin mieluisa.

tommy williams

@Twiller0
Johnny Depp Is filming on the pirates ride in Disney land!!!! Crazy!!!!!!

You know those little Disney Myths like...Johnny Depp will dress up as Jack Sparrow and sit in the Pirates of the Caribbean Ride? Well...

🌻Patty Marie🌻

@GeminiMarie93
Life is complete! Just saw Johnny Depp on Pirates of the Caribbean @Disneyland !! #PiratesoftheCaribbean

Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan viides osa, Salazar’s Revenge, on tulossa elokuvateattereihin toukokuun lopulla, jolloin ihmiset ympäri maailman pääsevät jälleen nauttimaan kapteeni Sparrow’n seikkailuista valkokankaalla. Tulevasta elokuvasta julkaistun trailerin voit katsoa artikkelin yltä.

Lähde: LADBible, People