Kylpylän ja huvipuiston yhdistelmän on tarkoitus avata ovensa tänä kesänä.

Monissa huvipuistoissa on laitteita, joiden päätteeksi voi saada vettä niskaansa, mutta Japanissa aiotaan yhdistää vesi huvipuistolaitteisiin erilaisella tavalla. Kylpyläkaupunki Beppuun on tarkoitus avata kylpylän ja huvipuiston yhdistelmä, Yuenchi.

Fox Newsin mukaan maailman ensimmäinen kylpyläteemainen huvipuisto on tarkoitus avata 29. heinäkuuta. Konseptia esiteltiin viime marraskuussa julkaistulla videolla, jolla pyyhkeisiin kietoutuneet vierailijat esimerkiksi istuivat ammeessa niin vuoristoradan kuin karusellin kyydissä.

Videolla Beppun pormestari Yasuhiro Nagano lupasi, että jos video saa miljoona katselua, ”kylpyläpuisto” rakennetaan. Fox Newsin mukaan tarvittava määrä kertyi nopeasti ja tätä kirjoittaessa videota on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa.

Yuenchin rakentamista varten on käynnistetty rahoituskampanja Campfiren kautta, mikä on Japanin versio Kickstarterista. Fox Newsin mukaan tarkoituksena on kerätä sata miljoonaa jeniä eli noin 830 000 euroa 29. heinäkuuta mennessä.

”Odotukset ovat suuret. Toivomme luovamme jotain, joka täyttää odotukset ja tarjoaa hupia ja jännitystä”, Nagano kommentoi tiedotustilaisuudessa.

Voit katsoa artikkelin yllä olevalta videolta, minkälaista huvipuistoa Japaniin ollaan avaamassa.

Lähde: Fox News