Robotti-imuri kiehtoi vauvaa ja siivoamisen sijaan päivä kuluikin ”Roombarodeon” parissa.

Robotti-imurit ovat kätevä apu siivoamisessa, mutta niistä voi olla myös toisenlaista iloa – ainakin jos sattuu olemaan pieni vauva. Yllä olevalla videolla kolmen kuukauden ikäinen Atlas Evans pääsi ”kiertoajelulle” omassa kodissaan robotti-imurin kyydissä, kun isän suunnittelema siivouspäivä muuttuikin leikiksi.

YouTubessa on julkaistu tytön isän, Aaron Evansin, kuvaama hassu video Atlaksen ”Roombarodeosta”. Videolla vauva pitelee kiinni robotti-imurista ja liikkuu sen mukana pitkin kotia, maisemia ihmetellen.

Daily Mailin mukaan isä oli jäänyt ensimmäistä kertaa koko päiväksi yksin tyttärensä kanssa ja oli suunnittelut yllättävänsä vaimonsa puhtaalla kodilla. Roomba kuitenkin laittoi suunnitelmat uusiksi.

”Vaimoni jätti minut Atlakasen kanssa ensimmäisen kerran koko päiväksi. Me vain leikimme ja siivosimme ympäri kotia (tarkoitus oli yllättää vaimoni puhtaalla kodilla) ja Atlas tuijotteli Roombaa”, isä kertoi.

”Ajattelin, että olisi hassua, jos hän voisi ”matkustaa” ympäriinsä sillä. Atlas vaikutti pitävän siitä ja hänellä on hyvä ote, loput on videolla”, hän lisäsi.

”Sen sijaan, että olisin saanut siivottua, teimme ”Roombarodeota” parin tunnin ajan”, isä paljasti.

Katso hauska video Atlaksen ”Roombarodeosta” artikkelin yltä.

Olemme aiemmin kertoneet James-kanasta, joka myös pääsi kokemaan ”robotti-imurirodeon” – lue lisää täällä.

Lähde: Daily Mail