Videosta on tehty myös versio, jossa soi taustalla The Benny Hill Show’sta tuttu musiikki.

Luultavasti jokainen vanhempi saa toisinaan olla hiki otsalla jälkikasvunsa perässä, kun pienet ovat keksineet jotain omasta mielestään hauskaa – ja vanhemman mielestä vähemmän hauskaa. Pienten kolmosten isä sai kokea tämän toden teolla.

Maria ja Xavier ovat maaliskuussa vuoden täyttäneiden kolmosten vanhemmat. Maria on jakanut Instagram-sivullaan hauskan videon, jolla Xavierilla on kädet täynnä töitä jälkikasvunsa kanssa, kun he koettavat jääräpäisesti päästä avoinna olevalle jääkaapille ja isä taas koettaa pitää heidät kaukana, jotta saisi jääkaapin oven kiinni.

”Normaali päivä täällä lol”, Maria on kirjoittanut videon yhteydessä ja todennut lisäksi, että rakastaa sitä, kuinka Xavier on kärsivällisempi kolmosten kanssa kuin hän itse.

Video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa ja se on huvittanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman niin Twitterissä kuin Instagramissa. Videosta on tehty myös entistä huvittavampi versio lisäämällä The Benny Hill Show’stakin tuttu Yakety Sax -kappale soimaan taustalle, kun isä koettaa pitää kolmoset pois jääkaapilta.

Voit katsoa alta Marian julkaiseman videon kolmosten ja isän välisestä tahtojen taistosta päästä jääkaapille ja tämän videon alta löydät myös version, jossa soi taustalla Yakety Sax. Jos haluat seurata kolmosten ja heidän vanhempiensa elämää, löydät perheen YouTube-kanavan täältä ja Maria-äidin Instagramin täältä.