Keskiviikkoiltana on aika kokoontua television ääreen tekemään hyvää pienten potilaiden hyväksi.

Yksi Suomen tunnetuimmista, suosituimmista ja koskettavimmista hyväntekeväisyystapahtumista järjestetään jälleen keskiviikkoiltana. Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa kerätään varoja lasten ja nuorten hoidon tueksi ja yhteiselle asialle on kutsuttu tuttuun tapaan ihan koko Suomi.

Kotikatsomoihin on tarjolla mahtava artistikattaus, jossa tänä vuonna on mukana poikkeuksellisen upealla tavalla kotimaisten menestysbändien joukkovoima. Hyvällä asialla esiintymässä nähdään muun muassa ensimmäisen yhteisesiintymisen televisiossa tekevät The Rasmus & Apocalyptica, Blind Channel, Haloo Helsinki, Elastinen, SANNI, Erin, Kasmir sekä Robin Packalen.

Tunnelman, tunteiden, tarinoiden ja musiikin matkassa kulkevassa monipuolisessa konsertissa on mukana Kummivaikuttajien ja tähtiartistien ohessa kiinnostavia vieraita, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita sekä pieniä potilaita perheineen. Elämä Lapselle -konsertissa kohtaavat mahtavat perinteet, yhteisöllisyys, viihde sekä lasten ja nuorten hyvinvointi vaikuttavalla tavalla.

”Konserttilähetyksessä tuodaan koskettavien potilastarinoiden ohessa esille ajankohtaista tietoa lasten ja nuorten terveydestä sekä korkealaatuisesta työstä pienten potilaiden puolesta eri puolilla Suomea”, Kummien viestintä- ja markkinointijohtaja Matti Valli kertoo.

”Vallitsevien olosuhteiden myötä tämän vuoden konsertti lähetetään terveysturvallisesti studiosta, mutta hienona suorana tv-elämyksenä Elämä Lapselle on mitä suurimmissa määrin meidän kaikkien yhteinen asia, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan”, hän lisää.

Näin osallistut ja tuet pieniä potilaita

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan ja -sairaalan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden merkittävien hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle tärkeälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa.

”Viime vuonna Kummien kanssa pienten potilaiden asiaa tuki yli 50 000 yksityishenkilöä ja useampi sata yritystä Suomessa, joista monet osallistuivat juuri hyväntekeväisyysohjelmien yhteydessä – toivottavasti tänäkin vuonna tukijoukot lähtevät liikkeelle koko maan laajuudelta”, Valli sanoo.

Kaksituntinen hyväntekeväisyyskonsertti esitetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla sekä mtv-palvelussa keskiviikkona 8. syyskuuta kello 20 alkaen, minkä lisäksi konsertti on katsottavissa myös C Moressa. Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajina ovat HP Parviainen sekä Kirsi Alm-Siira.

Elämä Lapselle -tunnelmaan pääsee MTV3:n suoran tv-lähetyksen lisäksi muun muassa Kummien some- ja verkkokanavissa sekä Radio Novalla, joka tekee radiolähetystä suoraan Elämä Lapselle -konserttipaikalta. Löydät Kummit Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

Näin voit osallistua ja tehdä lahjoituksen pienten potilaiden hyväksi:

  • voit tehdä kertalahjoituksen osoitteessa kummit.fi/lahjoita
  • voit lahjoittaa soittamalla Kummien ympärivuotiseen lahjoitusnumeroon 0600-1-6000 (20,11+pvm)
  • voit lahjoittaa MobilePaylla lähettämällä haluamasi summan sovelluksen kautta numeroon 15300
  • voit lahjoittaa tekstiviestillä joko 10 tai 20 euroa. Lahjoita 10 euroa lähettämällä viesti KUMMIT10 numeroon 16499 ja lahjoita 20 euroa lähettämällä viesti KUMMIT20 numeroon 16499
  • voit lahjoittaa tilisiirrolla tilinumeroon Nordea FI29 1470 3000 2040 01
  • yli 1 000 euron lahjoituksella tervehdysteksti suoraan tv-lähetykseen MTV3-kanavalla: www.kummit.fi/lahjoituslomake

Tietoa tukikohteista sekä Kummeista löydät Kummien sivuilta täällä.