Kaipaako hyväntekeväisyysprojektisi näkyvyyttä netissä?

Haluamme olla mukana luomassa onnellista maailmaa ja entistä parempia elinolosuhteita. Omalta osaltamme haluamme auttaa hyväntekeväisyyden saralla ja viedä arvokkaaksi kokemiamme asioita eteenpäin. Olemme mielellämme mukana kohderyhmällemme keskeisissä hyväntekeväisyysprojekteissa ja viestimme vastikkeettomasti keskeisistä, tärkeistä teemoista yleisöllemme.

Haluatko sinä toimia yhteistyössä kanssamme hyväntekeväisyysasioihin liittyen?

Työskentelemällä eri järjestöjen ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, voimme vaikuttaa tietouden lisäämiseen sekä kannustaa kävijöitämme ajattelemaan tai toimimaan tietyllä tavalla. Voimme pyrkiä vaikuttamaan ja saamaan konkreettisia, mitattavia tuloksia aikaiseksi. Erityisen arvokkaana näemme sen, että voimme inspiroida kävijöitämme erilaisin keinoin.

Sivustollamme vierailee viikottain 50 000 uniikkia kävijää. Lukijamme on pääosin 18-35-vuotiaita kaupunkilaisnaisia. Kauttamme saat hyväntekeväisyysprojektillesi kohdennetun yleisön.

Nainen.com-sivustolla voidaan kampanjoida monipuolisesti yhdistäen display-mainontaa ja sisältömarkkinointia. Toimituksemme käy läpi yhteistyöehdotukset ja miettii sopivan kulman kampanjalle. Hyväntekeväisyyskampanjat räätälöidään aina projektin tarpeisiin ja tavoitteisiin sopiviksi.

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse ([email protected]), niin kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja ratkaisuista, joita voimme kanssanne toteuttaa.