Hyvää kahvia saa tehtyä ilman kahvinkeitintä – voi olla jopa parempaa

Kahvinkeittimen valinta on vaikeaa, koska keittimissä tuntuu olevan jokaisessa toinen toistaan parempia ominaisuuksia.

Mutta miltä kuulostaisi se, että et hankkisi keitintä lainkaan, jos sellaista ei sinulla vielä ole tai entinen on mennyt rikki? Tämä ehdotus löytyy The List -sivustolta. Sen mukaan saat tehtyä säästöä, mutta kahvia pääset silti keittämään.

Tämä vaihtoehto on paljon helpompi ja yksinkertaisempi, koska sinun ei ensinnäkään tarvitse päättää, että hankitko perinteisen kahvinkeittimen tai jopa ihan kahvinkeittimien Ferrarin. Ainakin joillekin tämä hankinta tuntuu olevan yhtä tärkeä kuin auton hankinta. Mutta loppujen lopuksi, aivan kuten autosikin, kahvi auttaa sinua pääsemään liikkeelle joka aamu, vaikka keittimesi olisi millainen tahansa.

No miten kahvia sitten saadaan ilman keitintä? Sitä ei tarvitse käydä ostamassa mistään valmiiksi keitettynä, vaan sen tekemiseen tarvitset vain kuumaa vettä, suodatinpaperia ja pavuista jauhettua kahvia sekä tietysti kahvinkeittimistäkin löytyvän suodatinsuppilon. Kun kaadat itse kuuman veden suppilossa olevan suodatinpaperin läpi, jossa on suodatinkahvia, saat ehkä jopa parempaa kahvia kuin keittimellä tehty kahvi.

Jotta kahvista tulisi mahdollisimman hyvää, veden paras lämpötila on noin 92 astetta silloin kun se kaadetaan suodatinkahvin päälle. Tätä kannattaa kokeilla, vaikka kotoa löytyisikin kahvinkeitin, jota ei ole ehkä puhdistettu tarpeeksi usein? Tällä tyylillä saat taatusti puhdasta kahvia.

Lähde: The List


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.