Koirat saivat haltuunsa tekohampaat, jotka tietysti päätyivät suuhun, ja lopputuloksena syntyi hulvattomia videoita.

Tekohampaista voi olla monenlaista iloa, mutta suurta hupia niistä syntyy etenkin silloin, kun tekohampaat päätyvät koirien haltuun. Tästä on kevään ja kesän aikana saatu kaksi oivaa esimerkkiä, kun netissä on alkanut levitä videot koirista tekohampaat suussa.

Ensimmäisenä asialla oli Thomas-niminen yorkshirenterrieri. Thomasin omistava Ben Campbell hankki itselleen tekohampaat koronakaranteenin aikana hupailutarkoituksiin, mutta jätti ne pöydälle, mistä ne tietysti päätyivät Thomasin haltuun – ja suuhun.

Thomasin jälkeen vastaava on tapahtunut myös Milo-koiran kodissa. Milon omistavan Stacie Owenin mukaan tämä jack-a-poo, eli jackrussellinterrierin ja puudelin sekoitus, on vasta oppinut avaamaan laatikostoja, ja onnistui löytämään yhdestä niistä Owenin äidin tekohampaat, jotka tietysti päätyivät koiran suuhun.

Nyt sekä michiganilainen Thomas että walesilainen Milo ovat hulvattomien videoiden tähtiä. Kummallakin koiralla on omat sivut Instagramissa, ja voitkin seurata Thomasin elämää täällä ja Milon elämää täällä.

Voit katsoa alta videon Thomasista tekohampaat suussa ja sen alta löydät videon Milo-koirasta tekohampaiden kera. Jos julkaisut eivät näy, löydät Thomasin videon täältä ja Milon videon täältä.

Lähde: Daily Mailin artikkelit Thomasista ja Milosta