Jos tutoriaalin silmämeikki tuntuu liian haastavalta, voi inspiraatiota hakea myös kahdesta toisenlaista ystävänpäivään sopivasta silmämeikistä.

Sydämet kuuluvat ystävänpäivään kuin tontut jouluun. Ei siis ole ihme, että ystävänpäivän silmämeikissä sydämet ovat mukana erilaisin tavoin.

Supersuosittu meikkitaiteilija ja kauneusbloggaaja Huda Kattan on nostanut omalla Instagram-sivullaan esiin muiden meikkitaiteilijoiden luomuksia, jotka sopivat ystävänpäivän juhliin. Ensimmäinen niistä on slovakialaisen kauneusbloggaajan käsialaa.

MakeupEdka-nimeä käyttävä meikkitaiteilija on herttaisessa silmämeikissä tehnyt neljä pientä sydäntä luomelle ja käyttänyt vaaleanpunaisen ja violetin sävyjä meikin tekemiseen. Alta näet kuvan tästä silmämeikistä ja artikkelin yltä voit katsoa tutoriaalin sen tekemiseen.

Jos tämä tyyli tuntuu liian haastavalta, voit kokeilla She Slayz Makeup -nimeä Instagramissa käyttävän Sonian silmämeikkiä, jossa pääosassa on kimalteleva, iso sydän.

Mikäli Sonian sydänmeikki taas tuntuu liian näyttävältä, voi meikkitaiteilija Lena Bagrowskan ystävänpäivän silmämeikki olla mieleesi. Violetin ja vaaleanpunaisen sävyt koristavat luomia kera mustan rajauksen ja tuuheiden ripsien. Kokonaisuuden kruunaa kuitenkin rajauksen ”häntään” tehty söötti sydän.

Lisää inspiraatiota ystävänpäivän meikkeihin löydät täältä.

Kommentit

Kommenttia