Vauva laittoi jalalla koreasti Michael Jacksonin tahtiin.

Kahden lapsen isä Adam Ballard oli yksin kotona pienen vauvan kanssa, kun hän keksi hauskan tavan kuluttaa aikaa. Isä laittoi Miles-poikansa rintareppuun, Michael Jacksonin Beat It -hitin soimaan ja kuvasi hulvattoman videon Milesista tanssimassa pöydällä kappaleen tahtiin.

Viraalihitiksi muodostuneella videolla isä liikuttelee poikansa jalkoja pitkin pöydän pintaa ja tietysti Miles tekee isänsä avustuksella myös Jacksonin tunnetuksi tekemää moonwalkia. Kädetkään eivät jää huomiotta tanssin lomassa ja ilmakitarakin otetaan esiin tanssivideon loppupuolella.

Videon kommenteissa YouTubessa isä on kertonut, että Miles on melko helppo vauva ja videolla nähtävät hupailut eivät ole hänelle uusi juttu. Hän myös paljasti olleensa itse todella väsynyt, kun kommentoijat huomasivat isän vakavan ilmeen videolla.

Videon nähneille se on kuitenkin tuonut paljon iloa ja se on kerännyt yhteensä useita miljoonia katselukertoja YouTuben ja isän Facebook-sivun kautta.

Miles-pojan kanssa tehdyn tanssivideon tultua nettihitiksi, on isä julkaissut YouTube-kanavallaan myös pari lyhyempää tanssivideota Milesin siskon, Zoeyn kanssa. Voit katsoa ne alta.