Oletko koskaan ajatellut, miksi sinua tuijotetaan?

Ehkä syy on siinä, että kävit juuri kampaajalla ja sinusta on tullut yhtäkkiä huomion keskipiste. Hiusten pituus voi nimittäin kertoa jotain luonteestasi. Tässä alla ovat yleisimmät pituudet ja hiustyylit, joista kerrotaan samalla mitä ne kertovat sen naisen luonteesta, joka on tuon hiustyylin halunnut.

Lyhyet hiukset tai pixie-leikkaus

Olet hyvin miellyttävä ihminen. Olet aika varmasti sosiaalinen, flirttaileva ja itsevarma. Voit ystävystyä helposti tuntemattomien kanssa ja rakastat esitellä älykkyyttäsi. Hallitset itseäsi, mutta voit toisinaan olla aina impulsiivinen.

Olkapään saavuttava pituus tai bob-leikkaus

Olet melko suorapuheinen. Olet hyvä löytämään täydellisen tasapainon työsi ja henkilökohtaisen elämäsi välillä. Olet erittäin huolellinen etkä kestä mitään epäjärjestystä. Rakastat kokeilla uusia asioita.

Keskipitkät hiukset

Rakastat naisellisen persoonallisuutesi esittelemistä. Näytät aina parhaalta ja varmistat, että näytät vain tyylikkäältä. Olet ekstrovertti ja aina valmis haasteisiin. Haluat pitää kiinni suurimmasta osasta ystävyyssuhteitasi.

Pitkät hiukset

Sinulta löytyy paljon kärsivällisyyttä, jota tarvitaan myös pitkien hiusten hoidossa. Sinulle romanttinen suhde tarkoittaa pitkäaikaista suhdetta. Olet vaativa kumppani sekä todella sinnikäs nainen.

Vaikuttaako siltä, että sinulla on persoonasi mukainen hiustyyli?

Lähde: Style Craze