Näitä herkkuja voi napostella paremmalla omatunnolla myöhään illalla suklaan sijaan.

Varsinkin laihduttaessa on välillä tuskaisaa pysytellä erossa herkullisista naposteltavista. Onneksi on kuitenkin olemassa vähäkalorisiakin vaihtoehtoja suklaapatukoiden ja muffineiden rinnalle.

Nämä viisi herkkua ovat vähäkalorisia:

1. Murot ja rasvaton tai kevyt maito

Kello on jo 23, mutta nälkä alkaa osoittaa jälleen olemassa oloaan. Jos tilanne on tuttu, kannattaa ratkaisuna koettaa murot+maito -yhdistelmää, sillä se on yksi terveellisimmistä välipaloista. Valitse muroiksi sellaiset, joissa on paljon kuitua. Kun yhdistät siihen rasvattoman tai kevyenmaidon, saat välipalasta kalsiumia, proteiinia ja D-vitamiinia, jota kroppasi tarvitsee pysyäkseen kunnossa.

2. Kreikkalainen jogurtti hedelmien kera

Kreikkalaisessa jogurtissa on paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja. Pilko omena paloiksi ja yhdistä se jogurttiin ja saat aikaiseksi täydellisen ravintococktailin, jollaista tarvitse pitääksesi painosi kurissa, mutta silti saaden herkutella.

3. Mustikkasmoothie

Nämä smoothiet ovat mainioita tyydyttämään herkkuhimosi ja pysymään terveenä samaan aikaan. Tee smoothie kupillisesta mustikoita, jotka ovat täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, ja lasillisesta vähärasvaista maitoa ja nauti. Tämä smoothie auttaa myös ruoansulatuksessa.

4. Hedelmäsalaatti

Haluatko helpon ja terveellisen myöhäsillan välipalan? Hedelmäsalaatti on silloin oiva ratkaisu. Tee salaatti yhdestä banaanista, kahdesta omenasta, yhdestä appelsiinista ja yhdestä avokadosta. Pilko kaikki hedelmät ja laita ne kulhoon. Voit syödä ne sellaisenaan tai yhdistää salaattiin hieman maustamatonta jogurttia.

5. Popcorn

Vastoin yleistä käsitystä, popcornit ovat yksi parhaimmista vähäkalorisista iltaherkuista. Voin ja suolan sijaan käytä kuitenkin popcorniesi maustamiseen kanelia tai vaikkapa cayennepippuria. Popcornit ovat hyvä lähe hiilihydraateille.

Lähde: Become Gorgeous