Hemmottele kasvojasi vihreää teetä sisältävällä kasvonaamiolla – ohjeet DIY-naamioon

Julkkisten kanssa työskentelevä kasvohoitaja suositteli käyttämään kasvonaamioita mahdollisimman paljon.

Catwalkien tähdillä on upeana hehkuva iho, joka on monen huippumallin kohdalla kasvohoitaja Mimi Luzonin ansiota. Luzonin asiakkaita ovat muun muassa Gigi ja Bella Hadid, Naomi Campbell, Kaia Gerber, Irina Shayk ja Adriana Lima.

Poikkeusoloissa kasvohoitajan pakeille meneminen ei kuitenkaan ole mahdollista, mutta onneksi kasvojen ihoa voi hemmotella ja hoitaa kotioloissakin esimerkiksi tekemällä DIY-kasvonaamioita. Yksi helppo kasvonaamio syntyy Luzonin jakamilla ohjeilla, joihin tarvitaan vain kolme ainesosaa.

Tämä DIY-kasvonaamio on Luzonin mukaan mainio puhdistamaan epäpuhtauksia ja se antaa iholle välittömän hehkun.

Kasvonaamiota varten tarvitset:

  • kupillinen vihreää teetä (2,36 dl)
  • kaksi kupillista riisijauhoja (4,73 dl)
  • puolikas teelusikallinen hunajaa

Nämä ainekset yhdistetään ja tehdään seokseksi, jota levitetään iholle. Kasvonaamio saa vaikuttaa 20 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan vedellä – ja se oli siinä.

Luzonin mukaan kasvonaamioita kannattaisi tehdä niin usein kuin mahdollista. Pure Wow’n mukaan kasvohoitaja itse tekee tällä hetkellä yhden erilaisen joka päivä.

”On äärimmäisen hyödyllistä iholle tehdä erilainen kasvonaamio joka päivä: se voi olla kiinteyttävä, valaiseva, kosteuttava tai epäpuhtauksia poistava. Tietysti voit käyttää mitä tahansa naamiota joka toinen päivä tai voit tehdä omat hoitosi kotona”, Luzon neuvoi.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.