Meillä kaikilla on omat paheemme. Ne voivat liittyä esimerkiksi mässäilyyn, eikä se ole nykymaailmassa mikään ihme.

Netti on pullollaan erilaisia ruokablogeja ja videoita, joissa tehdään ihania herkkuja. Osalle se voi olla liikaa, jolloin tulee herkuteltua aivan liian paljon. On olemassa neljänlaisia ihmisiä, jotka sortuvat tuollaiseen helpommin kuin muut. Se todettiin eräässä sveitsiläisessä tutkimuksessa, jonka mukaan tietyt persoonallisuuden piirteet vaikuttavat siihen, kuinka altis on syömään herkullisia ruokia, kuten pizzaa ja suklaata. Katso tästä alta, onko sinussa jokin näistä piirteistä.

1. Herkät ihmiset

Sille on hyvä syy, miksi romanttisissa elokuvissa naispäähenkilö alkaa syömään jäätelöä, kun hänellä on rakkaushuolia. Tutkimuksen mukaan herkät ihmiset sortuvat todennäköisimmin emotionaaliseen syömiseen.  

2. Ekstrovertit

Voisi olettaa, että introvertit syövät paljon herkkuja. Se on itse asiassa toisinpäin eli ekstrovertit sortuvat usein ylensyöntiin. Syyksi on todettu se, että heillä on tapana syödä usein ulkona ja ravintoloissa annokset ovat varsinkin monille naisille aika suuria.

3. Neuroottiset ihmiset

Myös neuroottiset ihmiset joutuvat usein emotionaalisen syömisen uhreiksi, joka johtuu heidän epävakaasta luonteestaan. He myös syövät paljon sekä makeita että suolaisia ​​ruokia. He ehkä kompensoivat syömisellä sitä, että he eivät kykene olemaan koko ajan vakaita.

4. Toisia miellyttävät ihmiset

Jos olet sellainen henkilö, joka vihaa riitoja, kasaat ehkä siitä johtuvaa taakkaa lautasellesi.

No kukapa haluaisi mennä salaattibaariin, jos muut haluavat hampurilaiselle? No kannattaa silti kuunnella omaa kehoa ja lopettaa syöminen, kun on kylläinen olo.

Lähde: Yourtango