Siivoaminen on usein se aihe, josta pariskunnat riitelevät. Siitä voi syntyä myös hauskoja sattumia, joille ei voi kuin nauraa.

Huffpost -sivustolla on kerätty esille siivoamiseen liittyviä hauskoja twiittejä, joita parisuhteessa elävät ovat jakaneet. Niitä eivät ehkä ymmärrä muut kuin parisuhteessa olevat.

Onko näistä jotain tapahtunut myös sinulle? Aika varmasti, jos olet parisuhteessa eikä teidän kotianne siivoa teidän puolestanne kukaan muu, ainakaan jokaisella hetkellä.

1. ”Mieheni tyhjensi astianpesukoneen, joten on aika järjestää hänelle paraati.”

2. ”Vaimoni tarvitsee kuusi pussillista tavaraa, kun hän lähtee viikonloppumatkalle, mutta saa mahtumaan yhteen roskasäkkiin kuuden viikon roskat, jolla hän välttää roskien viemisen.”

3. ”Se stressi, kun tiskaan astioita ja vaimoni odottaa jo, että pääsisi kuivamaan ne, on sietämätöntä.”

4. Pariskunta siivoa makuuhuonetta. Miehen mielestä puolet siellä olevista asioista voisi heittää roskiin. Nainen vastaa siihen, että se toinen puoli on hänen tavaroitaan.

5. ”Et täytä astianpesukonetta oikein”, sanoi mies vaimolleen juuri ennen kuin tästä tehtävästä tulikin miehelle pysyvä tehtävä.

6. ”Joka kerta, kun avaan tiskikoneen, jossa on puhtaita astioita, pelkään että vaimoni saa tietää, että tiedän siitä.”

7. ”Jos puoliso tyhjentää tiskikoneen eikä toinen puoliso ole siitä kuulemassa, tapahtuiko se oikeasti?”

8. ”En malttaisi odottaa, että vaimoni tulee kotiin katsomaan, kuinka siistiksi sain pestyä meidän ammeemme. En ymmärrä miksi minulle kerrottiin, että elämäni olisi tylsää kolmekymppisenä.”

9. ”Kun haluan, että mieheni ajaisi parran, riittää että siivoan kylpyhuoneen.”

10. ”Lisään tehtävälistaani ylimääräisiä valeaskareita, jolloin mieheni luulee, että teen niitä enemmän.”

Lähde: Huffpost