Harmittaako sinkkuus? Ei enää, kun katsot jonkin näistä elokuvista

Sinkkuna oleminen ei tunnu enää niin kamalta, kun katsoo listan elokuvista jonkun.

BuzzFeed listasi 22 elokuvaa, jotka saavat iloiseksi siitä, että ei ole parisuhteessa kenenkään kanssa. Jos siis oma sinkku-status harmittaa, voi moisesta koettaa päästä eroon katsomalla jonkin näistä kymmenestä listalta poimitusta elokuvasta:

Iholla (engl. Closer, 2004)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudesta: Elokuva antaa kuvan, että ihmiset rakastavat pettämistä. He pettävät, kun ovat rakastuneita ja he pettävät, kun rakkaus hiippu ja he vain pettävät ja pettävät. Ihmiset ovat pohjimmiltaan kamalia.

Rakkautta vain (engl. Love Actually, 2003)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudesta: Vaikka kyseessä on periaatteessa romanttinen komedia, on Rakkautta vain oikeasti aika masentava elokuva. Rakkaus onkin lapsi kaukosuhteessa, pariskunta, joilla ei ole yhteistä kieltä, eron partaalla oleva aviopari ja tuore aviopari, joiden paras ystävä koettaa pilata kaiken. Rakkaus onkin vain kauhistuttavaa.

Revolutionary Road (2008)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudesta: Jostain syystä Kate Winslet on usein elokuvissa, joissa rakkaus on hirveää. Vaikka olet naimisissa, ei se tarkoita sitä, että tulet olemaan onnellinen, yleensä.

Vaarallinen suhde (engl. Fatal Attraction, 1987)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudesta: Jos olet parisuhteessa, on mahdollista, että nainen, kenen kanssa säädät ohessa, tulee ja tappaa lemmikkisi, vainoaa perhettäsi ja koettaa murhata kaikki. Katso tämä punaviinin kera ja piilota kaikki veitset.

(500) Days of Summer (2009)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudesta: Päähenkilö Tomin pikkusiskoa Rachelia lainatakseen: ”Vaikka toinen tykkäisikin samoista oudoista jutuista kuin sinä, ei se tarkoita, että hän on sielunkumppanisi.”

An Education (2009)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudesta: Ihmiset elävät kaksoiselämää ja luultavasti koettavat pilata sinun elämäsi. Tämä on pohjimmiltaan elokuvan sanoma.

Obsessed (2009)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudestasi: Tämä on oikeastaan versio Vaarallisesta suhteesta, jossa näyttelevätkin Idris Elba ja Beyonce ja se on täynnä herkullista hulluutta. Ja se kaikki saa iloiseksi, ettet ole naimisissa tai suhteessa naimisissa olevan työkaverisi kanssa.

American Beauty (1999)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudestasi: Ongelma valkoisten aitojen kanssa: maali lopulta alkaa lohkeilla. Tässä tapauksessa kyse on pettävästä vaimosta, himoitsevasta miehestä, muovipusseja rakastavaan poikaan rakastuvasta tyttärestä ja 16-vuotiaasta cheerleaderista, joka onkin salaa neitsyt. Tämän nähtyäsi olet iloinen sinkku-statuksestasi.

Twilight-saaga (2008-2012)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudestasi: Elokuva koettaa viestittää, että ollaksesi parisuhteessa joudut luopumaan siitä, kuka olet. Ja se saa sinut iloikseksi siitä, että olet sinä etkä ole vampyyrin kanssa.

Titanic (1997)

Miksi se saa sinut iloitsemaan sinkkuudestasi: Jos Jack olisi ollut sinkku, hänen ei olisi koskaan täytynyt jakaa sitä ovea kenenkään kanssa.

Lähde: BuzzFeed


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.